1 / 1
Body Whip Moisturiser
199 kr
Selges kun på nett
Utsolgt i butikk
Med dette produktet får du gratis frakt · {}
Kremet kroppsfuktighetskrem med australske botaniske ingredienser. Opplev en strålende glød med vår Perky Plum Body Whip. Denne luksuriøse, kremete fuktighetskremen er beriket med vegansk risdrikk og næringsrike australske planteekstrakter, som gir dyp fukt og en myk, smidig hud. Den søte duften av solmodne plommer omfavner sansene dine og etterlater huden din strålende og silkemyk.
Sikkerhetsadvarsler
Advarsel: Kun for utvortes bruk. Test produktet på et lite hudområde før bruk. Unngå kontakt med øynene. Ved kontakt med øynene, skyll umiddelbart med rikelig rent vann. Avslutt bruk ved irritasjon.
Aqua, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Dicaprylyl Carbonate, Glycerin, Propanediol, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Coco-glucoside, Glyceryl Dibehenate, Tribehenin, Trehalose, Glyceryl Behenate, Hydrolysed Rice Bran Extract, Sodium Polyacrylate Starch, Parfum, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Prunus Salicina Fruit Extract, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Limonene.
OBS! Det kan være små uoverensstemmelser mellom ovenstående innhold og innholdsdeklarasjonen på varen du som kunde mottar fra KICKS. Vi anbefaler derfor at du alltid kontrollerer innholdet på det fysiske produktet du mottar.
Innhold | 220 ml |
Enhetspris | 904,55 kr/l |
Merke | Sundae Body |
Kategori | Body Lotion |
Se alt | Sundae Body Body Lotion |
Varenummer | 1020164 |
EAN | 9358131000545 |
Produsent, EU | Advena LTD Tower Steet BKR 4026 Swatar Malta |
Produsentkontakt | [email protected] |
Produsent | Sundae Body PTY LTD 135 High Street VIC 3181 Prahran Australia |
Produsentkontakt | [email protected] |
Hos KICKS kan du betale med alle betalingsmåtene du kjenner. Du velger betaling i kassen.
- Visa
- Mastercard
- Vipps
- Klarna
Vil du se indholdet?
Så har vi brug for at du accepterer funktionelle cookiesKundeanmeldelser
Vær den første til å anmelde dette produktet
Alle anmeldelser leses av KICKS kundeservice før publisering. Les mer her