1 / 1
Muroto Volume Hair Mask
Variant:200 ml
935 kr
Selges kun på nett
Utsolgt i butikk
Med dette produktet får du gratis frakt · {}
Hydro-gelé maske til tynt/fint hår. Formelen gir mykhet og langvarig volum med en oseanisk duftopplevelse. Håret føles fyldigere, lett og luftig, og masken tilfører langvarig volum. Beriket med depsea-vann - en ingrediens som er utvunnet i dypet langs Japans stillehavskyst, og som er ren og mineralrik.
Etter bruk av Muroto Volume Restage Shampoo, påfør i rent, fuktig hår. La masken virke i 5-10 minutter. Skyll grundig. Skyll umiddelbart ved kontakt med øynene.
1152973 E - INGREDIENTS: AQUA / WATER • HYDROXYPROPYL STARCH PHOSPHATE • QUATERNIUM-87 • STEARYL ALCOHOL • BEHENTRIMONIUM CHLORIDE • GLYCERIN • PROPYLENE GLYCOL • ISONONYL ISONONANOATE • CETYL ESTERS • CAPRYLYL GLYCOL • CANDELILLA CERA / CANDELILLA WAX • ISOPROPYL ALCOHOL • PHENOXYETHANOL • BENZYL SALICYLATE • BENZYL ALCOHOL • SODIUM HYDROXIDE • HEXYL CINNAMAL • 2-OLEAMIDO-1, 3-OCTADECANEDIOL • MAGNESIUM SULFATE • MARIS AQUA / SEA WATER • CI 60730 / EXT. VIOLET 2 • CI 42090 / BLUE 1 • PARFUM / FRAGRANCE (F.I.L. C230065/1). Produktens ingredienslista kan uppdateras över tid. Konsultera alltid ingredienslistan som finns på den köpta produktens förpackning.
OBS! Det kan være små uoverensstemmelser mellom ovenstående innhold og innholdsdeklarasjonen på varen du som kunde mottar fra KICKS. Vi anbefaler derfor at du alltid kontrollerer innholdet på det fysiske produktet du mottar.
Innhold | 1 stk |
Merke | Shu Uemura |
Kategori | Hårkur |
Se alt | Shu Uemura Hårkur |
Varenummer | 89240546 |
EAN | 3474636758623 |
Produsent, EU | SHU UEMURA ART OF HAIR 14, rue Royale 75008 Paris France |
Produsentkontakt | [email protected] |
Hos KICKS kan du betale med alle betalingsmåtene du kjenner. Du velger betaling i kassen.
- Visa
- Mastercard
- Vipps
- Klarna
Vil du se indholdet?
Så har vi brug for at du accepterer funktionelle cookiesKundeanmeldelser
Vær den første til å anmelde dette produktet
Alle anmeldelser leses av KICKS kundeservice før publisering. Les mer her