Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
L´homme La Nuit EdT 40 ml
L´homme La Nuit EdT 40 ml
L´homme La Nuit EdT 40 ml
L´homme La Nuit EdT 40 ml

L´homme La Nuit EdT 40 ml

Yves Saint Laurent

En fantastisk duft som gjør enhver mann til nattens konge. Krydret: kardemomme og bergamott. Røkaktig og tørr: sedertre og lavendel. Varm og sensuell: vetiver og kumarin.
490 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Stig | 14-05-2019
Jeg kjøpte den minste flasken rett før juletider og jeg har brukt halve flasken. Duften er helt fantastisk. Dette liker kvinner, det er det ingen tvil om. Minuset er den varer ikke like lenge som andre parfymer, derfor får den kun 4 stjerner. Den er mitt første valg til kalde dager og vinter sesongen, da sitter den i ca 3-4 timer. Prøvde den 12 mai og duften satt i ca 2 timer, men da var duften borte.
Emma | 06-03-2017
L´homme La Nuit dufter fantastisk på min mann, og han liker den veldig godt. Den er mannlig og sofistikert. Et pluss for at den er drøy i bruk.
Carina | 16-02-2017
Mmmm mannen min doftar underbart med denne..

Mer Informasjon

En fantastisk duft som gjør enhver mann til nattens konge.
Krydret: kardemomme og bergamott.
Røkaktig og tørr: sedertre og lavendel.
Varm og sensuell: vetiver og kumarin.
EdT (Eau de Toilette) kan med fordel sprayes på klærne, siden duften lett kan forandres når huden blir svett eller eksponert for sol. Spray i luften og gå deretter gjennom duftskyen for en lettere duft.
ALCOHOL . PARFUM (FRAGRANCE) . AQUA (WATER) . ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE . LINALOOL . LIMONENE . COUMARIN . BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE . ALPHA-METHYL IONONE . GERANIOL . TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE . CITRAL . CITRONELLOL . DISODIUM EDTA . "8YB02-2 ".
Volum:40 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331