Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Super Cedar EdP 50 ml

Super Cedar EdP 50 ml

Byredo

SUPER: FORMELT – PREFIKS FRA LATIN SUPER, SOM BETYR OVER, FORBI, ET UTTRYKK FOR OVERLEGEN KVALITET, AV HØYESTE GRAD, HIERARKISK OVERORDNET; UFORMELT – NOE SOM E...
1 200 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Super Cedar EdP
p88783398
v88783399
Byredo
NOK
1200

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

SUPER: FORMELT – PREFIKS FRA LATIN SUPER, SOM BETYR OVER, FORBI, ET UTTRYKK FOR OVERLEGEN KVALITET, AV HØYESTE GRAD, HIERARKISK OVERORDNET; UFORMELT – NOE SOM ER EKSEPSJONELT, OVERLEGENT,
EKSTRAORDINÆRT.
CEDAR: HANNKJØNNSORD AVLEDET FRA LATIN CEDRUS, STORT TRE MED HORISONTALE GRENER SOM HØRER HJEMME I AFRIKA, ASIA OG NORD- OG SØR-AMERIKA, MED EN DUFT AV TØRT TRE, MALURT OG TERPENTIN.
SEDERTRE ER EN AV DUFTENE SOM NESEN VÅR LETTEST KAN KJENNE IGJEN. MAN TENKER GJERNE PÅ BLYANTSPISSING, SÅ SEDERTRE GIR NOSTALGISKE MINNER OM SKOLEDAGENE OG EN ENKLERE TID. SEDERTRE REPRESENTERER VARME OG MODERNITET – MAN TENKER PÅ TØMMERHYTTER OG SKANDINAVISKE MØBLER. DET TILFØRER DUFTEN ENERGI OG GIR DEN VERTIKALITET.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331