Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Daisy Dream EdT 50 ml

Daisy Dream EdT 50 ml

Marc Jacobs

Daisy Dream innledes med en fruktig duft av pære, grapefrukt og bjørnebær. I hjertet dufter det av sjasmin, litchi og blåregn, og bunnotene avslutter med en blanding av moskus og kokosvann.
745 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Selma | 23-02-2018
Favoritt parfymen i hele verden! Denne lukter så utrolig godt, samtidig som den ikke lukter for søtt eller sterkt. Passer like bra til hverdag som fest. Anbefales på det sterkeste!!!
Hanne | 05-03-2017
Endelig en duft jeg ikke blir lei av! Frisk og søt uten å kjennes tung. En klar favoritt.
Susanne Alexandra Tengs | 16-02-2017
En perfekt duft om man ikke liker suuupersøte parfymer, men heller litt sommerlige dufter. Blir aldri lei av den, og den lukter bare bedre og bedre i løpet av dagen.

Mer Informasjon

Daisy Dream innledes med en fruktig duft av pære, grapefrukt og bjørnebær. I hjertet dufter det av sjasmin, litchi og blåregn, og bunnotene avslutter
med en blanding av moskus og kokosvann.
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331