Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Cool Water Woman EdT 30 ml

Cool Water Woman EdT 30 ml

Davidoff

Cool Water Woman EdT har en frisk, lett og maritim duft. Duften har friske og søte noter av ananas, vannmelon og liljekonvall.
440 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Linn | 11-03-2019
Nydelig lukt! Frisk og god, får følelsen av hav og sommer, dette er en veldig behagelig lukt, ikke for intens, men bare helt fantastisk!
Nina | 04-03-2015
en følelse av hav og nydusjet lukt! lukter godt og friskt
Kristine Olsen | 08-10-2014
En god og mild hverdagsduft. Jeg forbinder duften med badeferie, strand og hav.

Mer Informasjon

Cool Water Woman EdT har en frisk, lett og maritim duft. Duften har friske og søte noter av ananas, vannmelon og liljekonvall.
Alcohol Denat., Water (Aqua), Fragrance (Parfum), Butylphenyl Methylproponial, Acrylates/Octylacrylamide Copolymer, Alpha-Isomethyl Ionone, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hydrolyzed Jojoba Esters, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool.
Volum:30 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331