1 / 1
Repair Leave in Conditioner
Størrelse:150 ml
72 kr
Utsolgt online
Utsolgt i butikk
MONDAY Haircare’s REPAIR Leave-In Conditioner er en multitasker som fremmer lengre, sterkere hår ved å gi dyp næring, samtidig som det beskytter mot varme og brudd. Håret etterlates perfekt glatt og krusfritt.
Sikkerhetsadvarsler
ADVARSEL: BRUK KUN SOM ANVIST. UNNGÅ KONTAKT MED ØYNENE. VED KONTAKT MED ØYNENE, SKYLL UMIDDELBART MED VANN. VED IRRITASJON, ELLER HVIS IRRITASJONEN FORTSETTER, KONTAKT LEGEN DIN. OPPBEVAR PÅ ET KJØLIG, TØRT STED UNNA DIREKTE SOLLYS. OPPBEVAR UTILGJENGELIG FOR BARN.
AQUA (WATER), DIMETHICONE, CETEARYL ALCOHOL, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, GLYCERIN, CETEARETH-20, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, PHENOXYETHANOL, LAURDIMONIUM HYDROXYPROPYL HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, POLYQUATERNIUM-37, HYDROXYETHYLCELLULOSE, HYDROLYZED KERATIN, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, THEOBROMA CACAO (COCOA) SEED BUTTER, BEHENTRIMONIUM METHOSULFATE, PROPYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE, DIMETHICONOL, CHLORPHENESIN, PPG-1 TRIDECETH-6, CITRIC ACID, ACRYLATES/STEARYL METHACRYLATE COPOLYMER, SORBITAN OLEATE, DISODIUM PHOSPHATE, POLYSORBATE 60, POTASSIUM SORBATE, SODIUM PHOSPHATE, PARFUM(FRAGRANCE), HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, LINALOOL
OBS! Det kan være små uoverensstemmelser mellom ovenstående innhold og innholdsdeklarasjonen på varen du som kunde mottar fra KICKS. Vi anbefaler derfor at du alltid kontrollerer innholdet på det fysiske produktet du mottar.
Innhold | 150 ml |
Enhetspris | 480 kr/l |
Merke | MONDAY |
Kategori | Balsam |
Se alt | MONDAY Balsam |
Varenummer | 1019946 |
EAN | 4895248005179 |
Produsent, EU | ZURU GERMANY BLEICHSTRAßE 8-10 40211 DUSSELDORF GERMANY |
Produsentkontakt | MONDAYHAIRCARE.COM |
Hos KICKS kan du betale med alle betalingsmåtene du kjenner. Du velger betaling i kassen.
- Visa
- Mastercard
- Vipps
- Klarna
Vil du se indholdet?
Så har vi brug for at du accepterer funktionelle cookiesKundeanmeldelser
Vær den første til å anmelde dette produktet
Alle anmeldelser leses av KICKS kundeservice før publisering. Les mer her