Molton Brown dusjkrem - KICKS - KICKS
 • Fri frakt over 99 kr
  Fri frakt over 99 kr
 • Ekspressleveranse
  Ekspressleveranse
 • Poeng på alle kjøp
  Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig tom

Nå har vi satt ned salget til 70%! Shop her!

Molton Brown dusjkrem

17 produkter
Sorter: Mest kjøpte
 • På kampanje
  Høyeste karakter
  Flest anmeldelser
  Nyheter
  Mest kjøpte
  Laveste pris
  Høyeste pris
  Navn A-Å

Kjøp dusjkrem fra Molton Brown hos KICKS!  

Hvis du elsker å skjemme deg bort med sanselige dusjøyeblikk, er en dusjkrem fra Molton Brown den perfekte investeringen. Det britiske merket, som faktisk startet som en frisørsalong i London i 1971, er verdensberømt for sine dusjkremer som inneholder både unike og nøye utvalgte duftakkorder og gjør huden luksuriøst fløyelsaktig og myk. Det er virkelig noe helt spesielt med dusjkremer fra Molton Brown. Hvis du vil lukte friskt og marint, romantisk og blomstrete eller krydret og maskulint, finner du din perfekte dusjkrem hos Molton Brown. De vakre flaskene med fantastiske farger blir også et vakkert smykke på dusjhyllen din. Hos KICKS finner du et stort utvalg av dusjkrem fra Molton Brown, både i utvalgte KICKS-butikker og på nettet. Du finner selvfølgelig også andre favoritter fra Molton Brown hos KICKS, for eksempel kroppspleie i form av bodylotion, håndkrem og håndpleie, badeolje, håndsåpe, kroppsolje samt kroppsskrubb og kroppspeeling. Velkommen til å kjøpe dusjkrem eller andre sanselige kroppspleieprodukter fra Molton Brown hos KICKS!  

Hos KICKS finner du et stort utvalg av dusjkrem fra Molton Brown 

Da Caroline Burstein og Michael Collins åpnet dørene til sin frisørsalong i South Molton Street i London, hadde de ingen anelse om at de nettopp hadde startet reisen til et av verdens mest populære og bestselgende skjønnhetsmerkene. Allerede fra starten var Molton Browns signum sanselige duftnoter med botaniske overtoner, et kjennetegn som over 50 år senere fortsatt er grunnlaget for dette populære britiske merket. Hos Molton Brown finner du dusjkremer og annen kroppspleie krydret med unike duftakkorder og kompotter – hva med å dufte av kakesmuler, ferske roseblader og nyplukket rabarbra? Sibirsk furu, svart te og lærbånd? Eller hvorfor ikke agartre, honning og harpiksholdig kjerneved? Alt er mulig i Molton Brown enestående duftverden! Velkommen til å oppdage og kjøpe dusjkrem fra Molton Brown hos oss på KICKS!  

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2024