Maybelline maybelline mascara gir vakre øyevipper – kicks - KICKS - KICKS
 • Fri frakt over 99 kr
  Fri frakt over 99 kr
 • Ekspressleveranse
  Ekspressleveranse
 • Poeng på alle kjøp
  Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig tom

Nå har vi satt ned salget til 70%! Shop her!

Maybelline mascara

22 produkter
Sorter: Mest kjøpte
 • På kampanje
  Høyeste karakter
  Flest anmeldelser
  Nyheter
  Mest kjøpte
  Laveste pris
  Høyeste pris
  Navn A-Å

Mascara fra Maybelline 

Du har vel ikke gått glipp av det amerikanske makeupmerket Maybelline? Merket ble grunnlagt for over hundre år siden, og tilbyr i dag et stort sortiment av makeup, øyenskygger, eyelinere, kajaler og ikke minst mascaraer. Det var faktisk Maybelline som oppfant og lanserte den første moderne mascaraen i Chicago i 1915! Vil du ha ekstra fyldige øyevipper, gi dem eksepsjonell lengde eller ekstra vakker bøy? En mascara fra Maybelline klarer alt. Hos KICKS finner du et stort utvalg av mascaraer fra Maybelline! 

 
Finn din mascara fra Maybelline hos KICKS 

Maybelline er et av verdens mest populære og bestselgende sminkemerker, ikke minst når det gjelder mascara. Enten du vil gi vippene volum, ekstra lengde, vakker bøy eller nattsvart sverte, kan du finne din nye mascarafavoritt hos Maybelline – og hos oss på KICKS! Hvilken passer best for deg og dine vipper?   

Lash Sensational Mascara Black 

Hvis du vil ha intenst volum og fyldige vipper uten klumper, er denne mascaraen et veldig godt valg. Lash Sensational Mascara Black har en spesialdesignet og vifteformet børste som både gir fin fylde og vakker separasjon. Effekten er en illusjon av flere og tettere vipper med vakkert volum. Finnes også i en vannfast, Lash Sensational Mascara Black Waterproof.  

 
Colossal Curl Bounce Mascara Black 

Vegansk mascara som både gir vippene mye volum og vakker bøy. Den spesialdesignede børsten både separerer, fyller og bøyer vippene dine med et holdbart resultat. Ingen klumper eller flassing så langt øyet kan se!  

Lash Sensational Sky High Mascara Black 

Kultklassiker og bestselger som virkelig tar vippene dine til nye høyder. Lash Sensational Sky High Mascara Black har en fleksibel børste som både gir vippene vakkert volum og ekstra lengde, fra rot til tupp. Den kremete formelen er dessuten beriket med fiber- og bambusekstrakt, det gir lange og fyldige vipper med en fjærlett følelse. Passer godt for følsomme øyne og er dessuten lett å vaske av med sminkefjerner. Finnes også i en vannfast variant, Lash Sensational Mascara Black Waterproof.  

The Colossal Mascara Glam Black 

Vi har volum, og så har vi The Colossal Mascara! Ved hjelp av en unik megabørste og en kollagenberiket formel, gir denne mascaraen vippene opptil 9 ganger mer volum uten å klumpe. Et enkelt lag er nok for et dramatisk resultat, fra rot til tupp. Den er også lett å vaske av med både vann og sminkefjerner. Finnes også i en vannfast variant, The Colossal Waterproof Mascara Black.  

Falsies Lash Lift Mascara Black 

Hvis du vil gi øyevippene en følelse av vippeløft, er Falsies Lash Lift Mascara Black et godt kjøp. Den har en timeglassformet børste og fiberberiket formel, som fanger vippene dine fra rot til tupp og gir dem både volum og lengde. Gir et holdbart resultat uten å smuldre eller klumpe. Et godt valg for følsomme øyne og kontaktlinsebrukere. Finnes også i en variant med ekstra intens svarthet, Falsies Lash Lift Mascara Ultra Black.  

 Volum’Express Rocket Mascara Black 

Eksplosivt volum, separasjon og klumpefritt resultat med rakettfart! Volum'Express Rocket Mascara Black har en patentert børste som både legger jevnt press på vippene og samtidig distribuerer ekstra mye farge på dem, det gir opptil 8 ganger mer volum med et enkelt lag. Resultatet? Misunnelsesverdig volum fra rot til tupp.   

The Colossal Go Extreme Mascara Leather Black 

Volumgivende mascara med en svarthet som virkelig er noe utenom det vanlige. The Colossal Go Extreme Mascara Leather Black har en spesialdesignet børste med et bølget skaft som gir vippene ekstra volum fra rot til tupp. Formelen inneholder også ekstra svarte pigmenter, det gir vippene en skinnsvart nyanse som ligner på lær. Gir et holdbart resultat uten å klumpe eller flasse.  

 
The Colossal Go Extreme Mascara Very Black 

Vil du gi vippene ekstra volum i en nattsvart nyanse? The Colossal Go Extreme Mascara Very Black inneholder 20 prosent mer kollagen enn den klassiske The Colossal-mascaraen, det betyr enda fyldigere vipper. Et enkelt lag er nok for et dramatisk resultat uten klumper, fra rot til tupp.   

Total Temptation Mascara Deep Brown 

For deg som ønsker misunnelsesverdig volum i en vakker brun nyanse, er denne mascaraen et veldig godt kjøp. Total Temptation Mascara Deep Brown skaper en tett og intens look, samtidig som vippene føles fantastisk myke. Formelen, som er beriket med blant annet kokosekstrakt, er lett å påføre og gir et fjærlett resultat.  

 
The Colossal Up To 36H Mascara Black 

Vannfast mascara som gir en like dristig som holdbar volumeffekt på vippene dine. The Colossal Up To 36H Mascara Black har en revolusjonerende, volumgivende formel og en spesialdesignet børste som sammen gir vippene dine makeløst volum. Den er også et godt kjøp for sensitive øyne og kontaktlinsebrukere. 

 

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2024