Mavala mavalas minilakk er en perfekt investering når du skal legge manikyr eller pedikyr. hos kicks finner du et bredt utvalg av neglelakk fra mavala - KICKS - KICKS
 • Fri frakt over 99 kr
  Fri frakt over 99 kr
 • Ekspressleveranse
  Ekspressleveranse
 • Poeng på alle kjøp
  Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig t.o.m

Kjøp 2 få 20%, kjøp 3 få 30% - bland fritt mellom alt fra Clinique, Estee Lauder, Smashbox & Origins. 

Mavala neglelakk

12 produkter
Sorter: Mest kjøpte
 • På kampanje
  Høyeste karakter
  Flest anmeldelser
  Nyheter
  Mest kjøpte
  Laveste pris
  Høyeste pris
  Navn A-Å

Hos KICKS finner du et stort utvalg av neglelakk fra Mavala

Hvor mange minilakker fra Mavala har du hjemme i baderomsskapet? Sannsynligvis en hel del, siden denne klassiske neglelakken har eksistert siden 1962 og er populært kjøp for de av oss som ønsker en like vakker som holdbar manikyr og/eller pedikyr. Har du ikke prøvd Mavalas minilakk ennå? Da er det på høy tid nå! Siden Mavalas minilakk finnes i flere ulike nyanser, både i mer klassiske farger og i mer trendfølsomme nyanser, finnes det virkelig en farge (eller flere!) som passer for alle. Hos KICKS finner du selvfølgelig et stort utvalg av neglelakk fra Mavala. Hvis du også vil investere i ytterligere neglepleie fra dette klassiske sveitsiske merket, finner du også neglelakkfjerner, produkter til fransk manikyr og neglefiler fra Mavala hos oss. Psst! Vi tilbyr også makeup og hudpleie fra Mavala. Velkommen til å titte nærmere på Mavalas neglelakker og andre produkter i din nærmeste KICKS-butikk eller handle på nettet.

Kjøp Mavala minilakk hos KICKS

Ikke bare er Mavalas minilakk en bestselgende kultklassiker, den ble lansert i 1962 og ble allerede da designet med miljøet i fokus. De små flaskene, som rommer 5 ml, minimerer fordampning og sørger for at hver dråpe kan brukes. Den moderne, oppgraderte formelen skaper i tillegg små, mikroskopiske luftlommer, det gir neglene muligheten til å puste. I tillegg er neglelakken veganvennlig, har lang holdbarhet og gir uimotståelig glans. Visste du forresten at den gullfargede korken er inspirert av motedesigneren Mary Quants banebrytende miniskjørt? I dag finnes det over 200 nyanser av Mavala minilakk, du finner et stort antall av dem hos oss på KICKS, både på nettet og i din nærmeste butikk. Psst! Hvis du vil lakke neglene dine med en ekstra sterk baselakk, legge fransk manikyr eller forsegle neglelakkfargen med en ekstra holdbar overlakk, finner du selvfølgelig passende produkter fra Mavala hos oss. Velkommen til å handle på nettet eller i butikk. Vi sees!

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2024