Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Members Only! 50% på Dolce & Gabbana Light Blue Edt 50ml & 50% på Estée Lauder Sumptuous Extreme Mascara Black. 

Secret Camouflage 2
Secret Camouflage 2
Kampanje 20% Les mer

Secret Camouflage 2

Laura Mercier

Laura Mercier's Secret Camouflage skjuler mørke ringer og små ujevnheter og misfarginger fullstendig.
304 kr
380 kr
2
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Secret Camouflage 2
p489467
v83312447
Laura Mercier
NOK
304

Omtaler

Fabiana | 06-03-2018
PERFEKT TIL KORRIGERE LITT DIN MAKEUP MIDT PÅ DAG.
Ane | 25-02-2018
Vet denne er elsket av mange, men for meg funket den ikke. Fargen var ikke naturlig i det hele tatt (SC2), og den vistes altfor godt på huden uten å blende inn. Den er utrolig pigmentert, så hvis du finner riktig farge og trenger høy dekkevne passer den sikkert for deg!

Mer Informasjon

Laura Mercier's Secret Camouflage skjuler mørke ringer og små ujevnheter og misfarginger fullstendig. Secret Camouflage består av et unikt 2-tonesystem: Én tone for å matche hudens fargedybde og én tone for å matche hudens undertone. Systemet gjør det mulig for alle å blande til den perfekte fargen. Med slikt et høyt pigmentinnhold kreves det svært lite av produktet for å dekke til ujevnheter fullstendig.
Plukk opp et produkt av begge nyanser med Secret Camouflage Brush. Bruk håndryggen som palett og bland de to fargene til du har funnet den riktige tonen. Jo mer du bearbeider produktet, desto lettere blir det for å jobbe med det. Stryk av overflødig farge på en ren del av hånden, slik at du ikke har for mye av produktet på penselen. Fordel den deretter på mørke deler av ansiktet - kviser, skygger, arr, sprengte blodkar, rundt nesen, skygger under underleppen eller annet som foundationen ikke har lykkes i å dekke over. Etter at du har hatt på concealeren klapper du den forsiktig inn med fingertuppene for til slutt å fiksere med Transluscent Loose Setting Powder ved hjelp av Camouflage Powder Brush. Det løse pudderet gjør at concealeren holder seg på hele dagen.
(SC-1 – SC-8): Diethylene Glycol, Diethylhexanoate/Diisononanoate, Paraffin, Hydrogenated Polyisobutene, Octyldodecanol, Ethylhexyl Isononanoate, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax (Candelilla Cera), Polymethyl Methacrylate, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax (Cera Carnauba), Phenoxyethanol, Glyceryl Stearate, Tocopherol, Isopropyl Myristate, Oleth-10, Retinyl Palmitate, Ascorbyl Palmitate, Water (Aqua), Silica, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Honey Extract (Mel), Potassium Sorbate, Hexylene Glycol, Caprylyl Glycol, Tetrapeptide-14, Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77492), Mica (CI 77019). May Contain (+/-): Iron Oxides (CI 77491, CI 77499), Ultramarines (CI 77007).
Hudtype:Tørr|Kombinert|Fet|Sensitiv|Moden|Acneutsatt hud|Normal
Dekningsgrad:Høy
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331