Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Brush Cleanser

Brush Cleanser

MAC

Ett enkelt produkt som renser, desinfiserer og pleier børstefibrene, slik at børsten holder lenger. Det er enkelt å bruke og laget spesielt for å forlenge levetiden til kvalitetsbørster.
115 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Susanne | 22-02-2018
Den absolutt mest effektive børsterensen jeg har prøvd. Den er drøy i bruk, en flaske varer lenge.
Lisa | 22-02-2018
Kjempe flott produkt, som er skånsom mot kostene dine, og fjerner gammelt produkt på kostene enkelt og greit. Det eneste er at hvis man har veldig mange koster og skal rengjøre alle sammen, så blir flasken fort tom. Dette synes jeg det absolutt er verdt, da jeg synes produktet lever opp til forventningene mine.
Caroline Åsgård | 16-10-2016
Perfekt til ''spot cleaning''!

Mer Informasjon

Ett enkelt produkt som renser, desinfiserer og pleier børstefibrene, slik at børsten holder lenger. Det er enkelt å bruke og laget spesielt for å forlenge levetiden til kvalitetsbørster. Brush Cleanser gjør børstene dine velduftende rene og reduserer samtidig tørketiden.
Volum:233 ml
Hudtype:Tørr
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331