Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Remarkable Perfume Fort Royal Edp 50 ml
ONLY AT KICKS

Remarkable Perfume Fort Royal Edp 50 ml

Le Couvent

«En duft fra Orienten med benzoharpiksens vanilje krydret med vill rosépepper som forteller om den frodige og søte naturen på de karibiske øyene.
560 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Narges | 31-10-2018
Utrolig fin høst / vinter perfyme. Super unik duft , fått mange fine komplimenter. Viss du er leter etter en perfyme som ingen andre har men lukter heilt fantastisk så try it out . Kommer garantert til å utforske mer av dette merke .

Mer Informasjon

«En duft fra Orienten med benzoharpiksens vanilje krydret med vill rosépepper som forteller om den frodige og søte naturen på de karibiske øyene.
En unik duft som er utviklet i den franske parfymekunstens hjerte, basert på edle, fjerne essenser som er inspirert av botanisten Louis Feuillées reiser.
Parfyme 100 % vegansk
Opptil 86 % naturlige ingredienser»
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331