Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

More of SUPER SALE: 30% på salgsprisen

The Soft Fluid Long Wear Foundation SPF20 32 Beige

The Soft Fluid Long Wear Foundation SPF20 32 Beige

La Mer

Soft Fluid Long Wear Foundation SPF 20 gir en feilfri teint med en naturlig utstråling.
925 kr
32 Beige

Omtaler

Mari | 12-01-2019
Jeg synes dette er en veldig fin foundation, og jeg elsker stort sett alt ved den. Det som trekker veldig ned er at jeg ikke finner en farge som passer huden min! Linen 13, er for mørk, Ivory 02 er for lys og rosa, og Cream 03 er for lys og for gul. Jeg har ganske lys hud, med nøytrale/gule undertoner, og jeg syns det er ganske fjernt at det skal være SÅ vanskelig å finne en farge. Ja, man kan blande farger, men når en foundation koster nesten 1000 kroner, så er ikke det akseptabelt.
K | 04-12-2018
Dekker ujevnheter. men ikke full coverage. Bruker kun 2 pump for hele ansiktet, og det smøres fint utover hele ansiktet. Er selv en person med sensitiv hud, og ingen reaksjoner som gjør at jeg får utslett eller utbrudd av kviser. Så fornøyd at jeg er på flaske nr 2.
I | 24-08-2018
Veldig fin foundation! Vil si det er medium dekk, og huden jevnes fint ut. Selv om denne har hudpleie-aspektet ved seg som trekker opp, er ikke resultatet proposjonalt med resultatet du også kan få for halve prisen.

Mer Informasjon

Soft Fluid Long Wear Foundation SPF 20 gir en feilfri teint med en naturlig utstråling. En lett og luksuriøs sammensetning som forener soft color med holdbar farge, pleiende fukt og Miracle Broth - den regenererende eliksiren som finnes i hjertet av alle La Mer-produkter. Synlige porer minskes. Ujevnheter viskes ut. SPF og antioksidanter beskytter huden. Soft Fluid Long wear Foundation SPF 20 er basert på en ny banebrytende teknologi, som forener en naturlige look med en holdbar makeup. Brukes med La Mer Foundation Brush -i lange lette strøk for et naturlig utseende. For økt dekkevne duppes foundation på huden med La Mer Foundation Brush.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331