Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend Deal: 50% på Lancôme Monsieur Big Mascara & Diesel Only the Brave Classique

Soft Matte Complete Concealer Vanilla
Soft Matte Complete Concealer Vanilla

Soft Matte Complete Concealer Vanilla

NARS

En Concelaer med høy dekkevne. Avansert pudder laget med en unik, sammenvevd struktur som ligger flatt og holder seg sammen for en høy dekkevne med en lett følelse.
325 kr
Vanilla
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Soft Matte Complete Concealer
p90414266
v90414282
NARS
NOK
325

Omtaler

Silje | 15-10-2019
Bra dekkevne, bra fargeutvalg, sitter hele dagen på min oljete hud. Om den er "ekstremt lett" og har "usynlig finish" vet jeg ikke helt, er en ganske heavy duty krem. Kjenner den på hvertfall, men bedre det enn en concealer som ikke gjør jobben!
Stine | 05-08-2019
Denne concealeren er en av de beste jeg har prøvd og uansett hvor mange nye concealere jeg prøver, så ender jeg alltid opp med å fortsette å bruke denne. Den dekker kviser og under øynene godt og som en som er ganske lys i huden, så gleder det meg at den også finnes i lysere farger! Virkelig et produkt jeg vil anbefale om du driver med såkalt "spot-concealing".
Birte | 13-05-2019
En ny favoritt i sminkemappa! Denne concealeren jevner ut huden, dekker godt de mørke ringene under øynene og er silkemyk på huden.

Mer Informasjon

En Concelaer med høy dekkevne. Avansert pudder laget med en unik, sammenvevd struktur som ligger flatt og holder seg sammen for en høy dekkevne med en lett følelse. Holder seg på plass uten å sette seg i fine linjer og porer.
Ekstremt lett, ikke-tørkende kremformel som strekker seg og blander seg til en usynlig finish.
NARS' MAKE-UP ARTIST TIPS TIL PÅFØRING:
- Kan påføres direkte fra applikatoren, med fingertuppene eller ved hjelp av #12 Cream Blending Brush
- Kan også brukes som en highlighter; velg to nyanser lysere enn concealeren og påfør de høye punktene i ansiktet
- For å konturere; velg to nyanser dypere enn concealeren og plassér i kinnets huler, på tinningen, langs hårlinjen og kjevelinjen.
Hudtype:Fet|Kombinert|Normal
Dekningsgrad:Medium
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331