Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Ultra Light Daily UV Defense SPF50 60 ml

Ultra Light Daily UV Defense SPF50 60 ml

Kiehls

Ansiktkrem for daglig bruke med SPF 50. Gir huden UVA og UVB beskyttelse. Gir en matt overflate og forhindrer pigmentflekke og ujevn hudtone.
435 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Christine | 24-02-2019
Beste solkremen jeg har brukt! Har aldri slitt med uren hud, men da jeg i fjor brukte elisabeth arden sin ansikts solkrem fikk jeg skikkelig utbrudd pgr mye parfyme og at den var så fet.. Denne derimot er HELT fantastisk. Trekker raskt inn i huden, ikke klissete og ikke fått en eneste urenhet ved bruk av denne - tvert i mot! Føler huden min får puste, samtidig som den beskytter godt og varer hele dagen. Verdt hver eneste krone!!
123 | 09-10-2018
beste solkremen til ansiktet! trekker raskt inn, og har en superlett konsistens. kan bruker under sminke som en primer.

Mer Informasjon

Ansiktkrem for daglig bruke med SPF 50. Gir huden UVA og UVB beskyttelse. Gir en matt overflate og forhindrer pigmentflekke og ujevn hudtone.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331