Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Bestill senest 14 desember kl. 08.00 for levering innen julaften.

Double Serum 50 ml

Double Serum 50 ml

Clarins

Double Serum er Clarins’ mest komplette og effektive anti-age serum som bevarer og optimerer cellenes «språk».
945 kr

Omtaler

Tove | 15-12-2018
Et fantastiskt serum kjøper igjen og igjen. Supert for min dehydrerte hud, og gir meg fin glød.
Caroline | 18-10-2018
Prøvde produktet, men jeg fikk en allergisk reaksjon. Ansikt hovnet opp, og jeg ble spreng rød. Hevelsen gå deg etter ca 3 timer, men den brennende følelsen, og de røde merkene er ikke borte, selv etter 7 timer.. veldig kjedelig...
Kirsti | 10-03-2018
En av mine favorittserumer som gir mer glød og fukt til alle hudtyper.

Mer Informasjon

Double Serum er Clarins’ mest komplette og effektive anti-age serum som bevarer og optimerer cellenes «språk». Noe som bidrar til å hjelpe de fem vitale funksjonene i huden som gir ungdommelighet og skjønnhet.
Dette er takket være en ny dobbeltfaset og bioinspirert (Hydric + Lipidic) formel samt en ny «intelligent» emballasje som gjør det mulig å kombinere de (20+1) beste anti-ageing-hovedingrediensene i sin mest optimale og effektive konsentrasjon.
Dette gir en synlig effektivitet på alle alderstegn (rynker/fine linjer; redusert fasthet og glød; ujevn hud, synlige porer).
Takket være den nye roterende trykknappen kan du selv regulere din perfekte dosering av produktet avhengig av hudtype/sesong og klima.
Passer alle aldre, etnisiteter og hudtyper, inkludert ømfintlig hud.
Inneholder bl.a. ekstrakt av gurkemeie (optimerer de fem vitale funksjonene), katafray, hyaluronsyre (fukt), kiwi (næring), nypeolje (oksygentilførsel), pistasj og organisk grønn te (beskyttelse) og grønn banan og survixyl (regenerering/cellefornyelse).
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331