1 / 1

Frizz Ease Weightless Wonder Featherlight Smooting Crème

Størrelse:100 ml
163 kr
Som medlem vil du motta 163 poeng

Selges kun på nett

Utsolgt i butikk

Med dette produktet får du gratis frakt · {}
Anti-frizz
Gir glans
Leave in créme for tynt og fint hår, som eliminerer krusete hår uten å tynge. Inneholder fuktighetsgivende Aloe vera som beroliger. Gir et langvarig og holdbart resultat.
EgenskaperGir glans, Mykgjørende, Fuktgivende, Styrkende og forebyggende, Anti-frizz
HårtypeFint hår, Krusete hår
HårlengdeKort, Medium (skulderlangt), Langt
HoldLett
Påfør i vått eller tørt hår. Fordel 1 pump i håndflaten. Gni hendene sammen og fordel jevnt i håret. Unngå å påføre direkte på røttene. Legg til mer eller mindre etter behov. Ikke skyll. Style håret etter ønske. Kan også brukes som touch-up gjennom dagen-
AQUA, CETEARYL ALCOHOL, DIMETHICONE, CETEARETH-20, STEARYL ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE, PHENYL TRIMETHICONE, AMINOPROPYL DIMETHICONE, PARFUM, DIMETHICONOL, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, PROPYLENE GLYCOL, SODIUM GLUCONATE, CETRIMONIUM CHLORIDE, DIPROPYLENE GLYCOL, QUATERNIUM-91, CETRIMONIUM METHOSULFATE, LACTIC ACID, MALIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, SODIUM BENZOATE, PHENOXYETHANOL, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, LINALOOL.

OBS! Det kan være små uoverensstemmelser mellom ovenstående innhold og innholdsdeklarasjonen på varen du som kunde mottar fra KICKS. Vi anbefaler derfor at du alltid kontrollerer innholdet på det fysiske produktet du mottar.

Innhold100 ml
Enhetspris1.630 kr/l
MerkeJohn Frieda
SerieJohn Frida
KategoriStylingkrem
Se altJohn Frieda Stylingkrem
Se altJohn Frida Stylingkrem
Varenummer746170
EAN5037156258387

Hos KICKS kan du betale med alle betalingsmåtene du kjenner. Du velger betaling i kassen.

  • Visa
  • Mastercard
  • Vipps
  • Klarna
Vil du se indholdet?
Så har vi brug for at du accepterer funktionelle cookies

Kundeanmeldelser

Vær den første til å anmelde dette produktet
Alle anmeldelser leses av KICKS kundeservice før publisering. Les mer her