Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Sånn bruker du beautyhelten MAC FIX+

Er det en fuktgivende ansiktsspray? En primer? Eller en fikseringsspray? MACs ikoniske Fix+ er faktisk alt dette – og mye mer! Vi avslører smarte beauty hacks slik at du kan få mest mulig ut av denne populære beautyhelten.

BEAUTY HACK 1: FÅ MAKEUPEN TIL Å HOLDE LENGER.
Spray MAC Fix+ på huden før du legger makeup, så får du et jevnere resultat samtidig som looken holder seg mye lenger.

BEAUTY HACK 2: FIKSER OG FÅ EN NATURLIG FINISH.
Når du sprayer Fix+ over den ferdige makeupen, ”låser” du den på plass samtidig som den også hjelper til å få foundation, concealer, pudder og rouge til å smelte perfekt sammen og bli ett med huden. Resultatet er en sømløs og naturlig finish.

BEAUTY HACK 3: TILFØR FUKTIGHET I LØPET AV DAGEN.
Huden kan lett bli litt tørr og gusten etter en dag foran dataskjermen. Fix+ inneholder pleiende vitaminer og mineraler som bidrar til å tilføre fuktighet og friske opp huden, og dessuten koffein som kvikker opp huden etter en lang dag. Tips! Oppbevar Fix+ i kjøleskapet, så gir den en ekstra oppfriskende og svalende følelse.

BEAUTY HACK 4: INTENSIVER FARGENE I MAKEUPEN.
Hvis du liker sterke farger, glitter og makeup med mye pigmenter, er dette et tips for deg. Dypp makeupkosten eller penselen i produktet du skal bruke, og spray så på litt Fix+ før du påfører produktet som vanlig. Dette vil gjøre fargepigmentene i produktet mer intense samtidig som fuktigheten i Fix+ får makeupen til å holde lenger, uten å slippe eller drysse fra huden etter noen timer.

BEAUTY HACK 5: FORVANDLE ØYENSKYGGEN TIL EYELINER.
Dypp en linerpensel i favorittøyenskyggen og spray deretter litt Fix+ rett på penselen. Vips, så har du en ny favoritteyeliner! Perfekt når du vil prøve trenden med fargerike eller glitrende eyelinere.

Visste du at...

MAC Fix+ kommer i flere andre varianter i tillegg til den bestselgende originalen. Fix+ Magic Radiance inneholder hyaluronsyre og vitamin C, og gir deg ekstra mye fuktighet og glød. Fix+ Matte passer for deg som har fet hud og ønsker en mattere finish. Dessuten kommer Fix+ med flere forskjellige dufter. Ta en titt på dem på kicks.no, eller besøk din nærmeste KICKS-butikk for å finne din personlige favoritt. Velkommen!

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter
Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331