Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Få looken med Buxoms nye White Russian kolleksjon

Buxom’s bestselgende og plumpende lipgloss i fargen White Russian er nå en hel makeup-kolleksjon! Nå kan du også dekorere øynene og kinnene med den perfekte lysrosa nyansen som passer for alle, uavhengig av hudfarge og hårfarge. Ta en titt på KICKS tutorial der vi viser deg hvordan du kan fikse looken med den nye White Russian Collection!

STEG 1: Buxom White Russian Eye & Cheek Palette

Den store hovedrolleinnehaveren i den nye White Russian Collection er en blush- og øyenskyggepalett i åtte nyanser. Alle fargene er høypigmenterte og har en innebygd primer, noe alle Buxoms øyenskygger og blush har. Dette gjør at de sitter bedre og lenger på plass, og du trenger ikke å bekymre deg for at øyenskyggen skal samle seg og legge seg i øyelokkfolden etter noen timer. Skyggene kommer i både matte og skimrende nyanser, slik at du kan skape både enkle hverdagslooker og mer effektfulle smokey eyes-makeuper.

STEG 2: Buxom White Russian Wanderlust Glow Highlighter

Denne highlighteren i en myk nuderosa nyanse er flatterende på alle! Påfør det silkeaktige pudderet over kinnbeina, rett over amorbuen, i øyekroken eller der du vil ha en umiddelbar glød. I likhet med alle øyenskygger og blush fra Buxom har denne highlighteren en innebygd primer, slik at gløden holder lenger. Som en liten, herlig bonus har White Russian Wanderlust Glow Highlighter også en diskré duft av kokos.

STEG 3: Buxom White Russian Full Force Plumping Lipstick

For første gang er White Russian- nyansen nå også å få som leppestift, med en plumpende og langvarig effekt på leppene! Buxom Full Force Plumping Lipstick er en langtidsvirkende og plumpende leppestift som fyller ut, mykgjør og tilfører fuktighet til leppene ved hjelp av avokadoolje og hyaluronsyre. Den inneholder naturligvis også BUXOMs berømte peptidkompleks, som gir en avkjølende og kriblende følelse og etterlater leppene fyldige og plumpede.

STEG 4: Buxom White Russian Full-On Plumping Lip Cream

Buxom-favoritten Full-On Plumping Lip Cream er naturligvis også med i White Russian-kolleksjonen. Denne luksuriøse spesialutgaven i roségull kommer i begrenset opplag og kan brukes alene, men kan også legges oppå leppestiften, som en siste touch for de perfekte leppene.

STEG 5: Buxom Xtrovert Mascara

For å avslutte looken bruker du Buxoms populære og bestselgende Xtrovert Mascara, som separerer, definerer og gir intenst volum til vippene. Hemmeligheten er den timeglassformede kosten, som gjør det enkelt å dekke vippene fra rot til tupp.

Les mer

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online
Få din bestilling levert direkte hjem til døren
Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331