Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Messy bun - få den fineste knuten

Slik gjør du
En knute eller topp midt på hodet er en hverdagsfrisyre som mange elsker. KICKS hårstylist viser – steg for steg – hvordan du lager en trendy rufsete knute som er like fin på jobb som til fest.

Få looken

Shop hår

Slik gjør du

Steg 1 – Start med saltvannsspray

Forbered hele håret med saltvannsspray som gir lett hold og tekstur. Den ru effekten i håret gir oppsatsen bedre holdbarhet og ser lekkert matt ut.

Steg 2 – Lag en rufsete knute

Samle håret midt på hodet. Snu gjerne hodet opp ned og gre gjennom håret med fingrene slik at knuten havner høyt og ikke blir altfor perfekt. Lag en rufsete knute som du fester med en hårstrikk i samme farge som håret ditt.

Steg 3 – Snurr løse lengder

Ta løse lengder og snurr dem rundt knuten, slik at den blir bredere og mer uregelmessig. Fest med hårnåler i underkant. Trekk deretter i knuten slik at den får fin form, og la gjerne litt løst hår falle ut.

Steg 4 – Fikser med spray

Fikser frisyren med hårspray. Velg gjerne en variant som gir godt hold uten å tilføre glans. Husk å spraye rundt hele knuten for å få god holdbarhet.

Trinn 5 – Demp brus

Dra om nødvendig hendene over håret før hårsprayen har tørket. Det demper brus på overflaten av frisyren.

Les mer

Hårtrend 2017: Bølger i vinter

Slik gjør du
Gode nyheter for alle morgentrette! Bølget hår med et hint av sovesveis er den hotteste hårtrenden akkurat nå. Her er tipsene som hjelper deg å få til den perfekte, avslappede finishen.

Hårstyling med riktige produkter

Eksperttips
Innimellom kan det være vanskelig å vite hvilket av alle hårstylingprodukter som passer best – matt eller glansfullt, vått eller tørt. Det finnes mange produkter for å style håret, avhengig av hvilken hårtype du har, og hvilken look du er ute etter. Vi guider deg blant hårstylingproduktene.

Slik fikser du en fin sommerfrisyre 2018

Slik gjør du
KICKS Beauty ekspert Mikaela och Cassandra viser hvordan man gjør en fin sommeroppsetning steg for steg. En perfekt flette til sommerfesten.

Din nye hårbuddy: Budgie!

Eksperttips
Budgie er et nytt varemerke med styling- og hårpleieprodukter som du finner eksklusivt hos KICKS. Navnet og den gule signaturfargen er hentet fra den sosiale undulaten – som har en unik stil og personlighet akkurat som deg

Tørrsjampo fra Budgie

Trend
Tørrsjampo er et av de mest populære hårproduktene i dag. Tørrsjampo kan gi deg en nyvasket følelse mellom hårvaskene, men også gi frisyren volum og tekstur. I Budgies sortiment er det fire tørrsjampoer, tilpasset ulike hårtyper og avhengig av hvilket resultat man ønsker. Her går vi gjennom de ulike variantene!

Hvordan bruke KICKS Beauty Loop Tool

Slik gjør du
Loop Tool er det perfekte redskapet for å lage ulike håproppsettinger. Den passer både til kort og langt hår.

Hvordan bruke KICKS Beauty Large Hair Pin

Slik gjør du
Stilren hårnål i en større modell som holder håret på plass. Kan brukes til mange ulike håroppsettinger.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331