Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

The Flirty Act

Den perfekte trendy looken til alle julens fester. En stilren, men leken look der multifunksjonelt og glød står i fokus. Vi lover at alles blikk vil være rettet mot deg!

Varm opp Radiant Skin Primer med hendene mot ansiktet. Ta deretter CC Cream rett på kosten, og begynn å arbeide den inn i huden med sirkelbevegelser.
Så bruker du Sunkissed Baked Bronzer for å forsterke konturene i ansiktet. Ta den lyserosa nyansen i Iconic blush kit og legg den høyt oppe på kinnene.
Gå deretter inn med Glow-Up Liquid Illuminator for å gi huden ekstra glød på kinnbena, nesen, over amorbuen eller der du ønsker.

Gre gjennom brynene med Full Filter Brow Gel for å få brynene til å holde seg på plass og for ekstra fylde. Deretter bruker du den skråskårne siden av Structured Brow Brush 207 for å påføre No Matter Liquid Lipstick og begynne å skape din eyeliner. Begynn alltid med vingen, og jobb deg innover. Fyll så på med farge, slik at det blir et dekkende og jevnt resultat. La det tørke ordentlig. Deretter bruker du concealerpenselen og drar Multi-Task Dewy Face Gloss over øyelokkene for å få den perfekte glossy looken.

Marker leppekonturene med leppeblyanten, og fyll inn der du ønsker. Bruk litt ekstra gloss og higlighter for å skape julens mest trendy lepper.

Les mer

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331