Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Smashbox: Slik lykkes du med øyenskyggepalett

Alle elsker vakre øyenskyggepaletter – men ikke alle vet hvordan det er best å bruke dem. Will Malherbe fra Smashbox gir oss profftipsene som sikrer pen og holdbar øyenskygge!

Hva er den vanligste feilen mange gjør med øyenskygge? 
– De påfører øyenskygge uten å bruke skyggeprimer under. Det gjør at øyenskyggen sitter dårligere, legger seg i globallinjen og faller av. Mange slurver dessverre også med å tone ut og blande skyggene skikkelig. Det fører ofte til et altfor hardt uttrykk. 

Hvis skyggen ikke sitter hele dagen selv om jeg har grunnet med primer, hva er det da som er feil?
– Det kan hende at øyekremen din er for fet. Bruk den bare om kvelden, ikke på dagtid. Unngå også å legge concealer og foundation rundt øynene. De kan inneholde oljer og annet som påvirker primeren og øyenskyggen. 

Det evige spørsmålet – hvordan får jeg til klassisk soting? 
– Trikset er å holde den mørkest langs vippekanten. Husk primer, og bruk deretter kajal langs vippekanten. Ton ut med en rund, myk skyggepensel. Jo mer du toner ut kajalen, desto mer dramatisk blir uttrykket. Velg deretter en skygge som er litt lysere enn kajalen, og arbeid den utover øyelokket. Pass også på å tone den sammen med kajalen. 

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331