Slik påvirkes huden av søvnen - KICKS
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig t.o.m

Kjøp 2 få 20%, kjøp 3 få 30% - bland fritt mellom alt fra Clinique, Estee Lauder, Smashbox & Origins. 

Slik påvirkes huden av søvnen

Det beste hudforyngende trikset er å legge seg i tide på kvelden. I løpet av natten gjennomgår huden din en fornyelsesprosess, reparerer skader og balanserer huden.
1
Del

En god natts søvn er nøkkelen til å la huden din gløde hver dag! Huden påvirkes i stor grad av søvnen vår og per natt er det optimalt å sove 7-8 timer, men kvaliteten på søvnen spiller også en viktig rolle.

Dette er hva som skjer i løpet av de verdifulle timene med søvn - med tips på hvordan du kan optimere huden mens du sover. 

SLIK PÅVIRKES HUDEN DIN AV SØVNEN

Mens man sover jobber huden for fullt med å reparere eventuelle skader som har oppstått i løpet av dagen, f.eks. fra skadelig UV-lys eller forurensninger, og det er nå cellefornyelsen virkelig kommer i gang. Det er om natten hudceller produseres i høyere tempo. Utnytt dette ved å fornye huden og booste cellefornyelsen med aktive ingredienser som for eksempel retinol. 

På natten blir hudbarrieren mer gjennomtrengelig og huden mister mye fuktighet, som gjør at den lett kan føles tørr og irritert når man våkner. Det er derfor viktig å jobbe reparerende med næringsgivende og fuktighetsgivende ingredienser.

Mangel på søvn kan føre til at området rundt øynene hovner opp. Det er når huden opplever stress og kortisolnivået ditt stiger som saltbalansen i kroppen øker, som igjen binder vannet og fører til at hevelse kan oppstå.

Ekstra tips! Legg en ekstra pute under hodet for å unngå å ligge for flatt slik at væsken kan samles rundt øyepartiet. Du kan også med fordel prøve å sove på ryggen for å motvirke utviklingen av fine linjer.

PRODUKTTIPS FOR NATTEN

Ansiktsens

 Midnight Recovery Botanical Cleansing Oil er en renseolje som fjerner urenheter og fukter med squalane. Den har dessuten en lavendelduft som hjelper deg å slappe av og komme til ro for natten

Ansiktsvann

HydraSoothe Refresh Toner er et mildt eksfolierende og fuktighetsgivende ansiktsvann med PHA-syre som forbereder huden for den resterende hudpleierutinen

Serum

Intelligent Retinol 3TR er perfekt for natten da den jobber aktivt med huden. Cellefornyelsen stimuleres, huden får en jevnere hudtone og tekstur samtidig som de beroliger og reparerer

Nattkrem

Hyal Reyouth Night Cream omfavner huden med en silkemyk kremtekstur som gjenoppretter hudens fuktighetsbalanse med hyaluronsyre mens du sover

Øyekrem

CLINICAL Ceramide-Enriched Firming Eye Cream beskytter og mykgjør den tynne huden rundt øynene. Ceramider, retinol og C-vitamin styrker hudbarrieren, minimerer fine linjer og gir glød for å motvirke mørke ringer.

1
Del

Les mer

KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2024