Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Populær foundationklassiker

Visse beautyfavoritter har en fast plass i våre toalettvesker, år etter år. KICKS presenterer fem av tidenes mest ikoniske foundations og forklarer hvorfor det er så mange som elsker dem.

Dekning som sitter: Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup

Siden 1997 har den lille frostede flasken fra Estée Lauder vært en foundationfavoritt over hele verden. Da den ble lansert for 25 år siden, var målet å utvikle en foundation som virkelig sitter lenge. ”Double it!”, skal Estée Lauder selv ha sagt da hun prøvde en av de siste versjonene av produktet – og et beautyikon var født. Double Wear Foundation elskes akkurat for denne evnen til å dekke huden din hele dagen (og kvelden!) uten å drysse det minste. Dessuten er den vannfast og pent matt.

Imponerende ingredienser: IT Cosmetics Your Skin But Better CC+

Da nyhetsanker Jamie Kern Lima hadde problemer med å finne en foundation som både pleiet og dekket hennes røde og følsomme hud i det sterke TV-lyset, bestemte hun seg ganske enkelt for å utvikle sin egen. Resultatet ble IT Cosmetics, som har gjort verdenssuksess med sine hybridprodukter, som er en perfekt blanding av hudpleie og makeup. Your Skin But Better CC+ dekker effektiv samtidig som den pleier som en hudkrem. I ingredienslisten finner finner du godsaker som kollagen, peptider, hyaluronsyre, antioksidanter og vitaminer.

Strålende glød: Giorgio Armani Luminous Silk Foundation

På tross av at Luminous Silk Foundation har vært på markedet i over 20 år er den fremdeles mange makeupartisters, skjønnhetsredaktørers og beautyfantasters store favoritt. Den fantastiske gløden gjør Armanis klassiker til et av de beste valgene for deg som elsker glow. Den verdensberømte makeupartisten Pat McGrath, som var med og utviklet Luminous Silk, ble inspirert av ett av moteskaperens ultralette silkestoffer. Og akkurat slik føles den på huden – full av glød, transparent og glatt.

For naturlig glød: Lancôme Teint Miracle Foundation

Lancômes foundations er noen av de aller mest populære hos oss på KICKS. Teint Miracle har vunnet flere priser globalt for sin herlige glød,
og er faktisk skapt for å vise huden din fra sin aller vakreste side. Ved hjelp av en spesiell glødteknikk får denne foundation alle hudtyper til å stråle – hele 25 prosent mer glød utloves!

Magiske mineraler: bareMinerals Original Foundation

Denne foundationklassikeren fra 1995 gjorde mineralmakeup til en selvsagt del av skjønnhetsverdenen. Original Foundation med 100 prosent mineraler, helt uten fargestoffer og konserveringsmidler, ble en suksess på null tid da den ble den lansert midt i en tid da miljø og naturlighet sto høyt på agendaen. Den lettanvendte pudderformen, den fine gløden og dets allergivennlige og naturlige innhold gjør den prisvinnende Original Foundation til en av verdens mest bestselgende foundations – noensinne. I dag finnes bareMinerals ikoniske mineralfoundation også i flytende form, med ulike finish og dekningsgrad.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331