Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Le Couvent: en velduftende historie

Historien til parfymehuset Le Couvent begynte allerede på 1600-tallet, med Louis Feuillée, som var botaniker og duftleverandør. Men i dag må du ikke være kongelig for å bruke de eksklusive og veganske duftene med naturlige ingredienser. Bli kjent med Le Couvent, som du nå finner eksklusivt hos KICKS.

Når ludvig 13.s botaniker Louis Feuillée ikke reiste verden rundt på jakt etter nye planter og duftopplevelser som han kunne levere til kongen, holdt han til i klosteret sitt i Provence. Der laget han parfymer inspirert av de stedene han hadde besøkt, og han brukte selvfølgelig de ulike plantene han hadde oppdaget på reisene sine.
I dag ligger Louis Feuillées livsverk til grunn for Les Couvent Des Minimes, parfymehuset som er hundre prosent vegansk, og som du nå finner eksklusivt hos KICKS.

Hvorfor er det viktig for dere å ha hundre prosent veganske produkter?
– Vi pleier å si at «grønt er det nye svarte». Først og fremst er kjærligheten til naturen en del av vårt DNA, ettersom historien til Le Couvent bygger på botanikk, planter og natur, sier Marie Caroline, viseadministrerende direktør for Le Couvent, til KICKS.

Dere prater også om «the art of sigular perfumes", hva innebærer det?

– Det betyr at vi ønsker å skape dufter som er personlige, slik at du kan finne din egen signaturduft i stedet for å bruke en duft som minner om andre, sier Marie Caroline.

Parfymene er oppdelt i to kategorier – Botanical Colognes og Remarkable Perfumes. Hva er forskjellen?
– Remarkable Perfumes er Eau de Parfums og er inspirert av havner i forskjellige land som Louis Feulliée reiste til som botaniker. De er veldig sensuelle og fremkaller et minne av den unike atmosfæren i hvert enkelt land. Nøkkelordet for Botanical Colognes er friskhet, og de er inspirert av hagene som omgir klosteret Le Couvent Des Minimes. Hver enkelt duft representerer en hage og de plantene, blomstene og trærne som vokser der.

Kan Le Couvents dufter brukes av både menn og kvinner?
– Ja, det er akkurat slik vi jobber. Jeg synes det er nokså gammeldags å tenke at du må holde deg til en viss type duft alt etter om du er mann eller kvinne. Vi mener at du skal velge duft etter hva du selv liker. Du kan være kvinne og elske treaktige dufter, og du kan være mann og like rosenoter. Det er personligheten din som skal styre hvilken parfyme du bruker.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022