Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
 • Fri frakt over 99 kr
  Fri frakt over 99 kr
 • Poeng på alle kjøp
  Poeng på alle kjøp
 • Hjemlevering
  Hjemlevering

Fiks looken med Buxom

Buxom er framfor alt kjent for sine plumpende leppeprodukter. KICKS makeupartist Lisa Fredriksson viser, steg for steg, hvordan du fikser en makeuplook med Buxoms fantastiske sortiment.
 1. Prepp leppene dine med PowerPlump Lip Balm, en pleiende leppebalsam med plumping effekt som kommer i fire nyanser. Fargen Big O reagerer med din naturlige pH-verdi og gir leppene en personlig rosa tone. 
   
 2. Ram inn leppene dine med den plumpende leppepennen Plumpline Lip Liner, som kommer i 20 farger. Den gir en dekkende, og semimatt farge, som blir like fin på hele leppen, som på leppekonturen. 

 3. Topp leppene med Buxoms superstjerne, en leppeglans med plumping effekt. Full On Lip Polish og Full On Lip Cream inneholder mentol som gir en pirrende følelse, samt mykgjørende vitamin A og E. Full On Lip Polish, som kommer i 32 farger, har et fint skimmer, mens med Full On Lip Cream får du en glossy finish.  

 4. Velg øyenskygger som får akkurat dine øyne til å poppe. Begynn med den mørkeste fargen, som du senere toner ned med en lysere farge. Bruk også øyenskygge under øynene for å få de til å se større og mer intense ut. Med Buxoms Customizable Eye Palette kan du lage din egen øyenskyggepalett. I den tomme paletten fyller du på med dine egne favoritter blant Buxoms 40 forskjellige skygger. De høypigmenterte skyggene har innebygd primer som gjør at fargen sitter hele dagen. 

 5. Avslutt med et lag av svart maskara. Buxoms populære Lash Mascara, separerer, definerer og gir masse volum. 
 6. Gi kinnene holdbare roser med Wanderlust Primer-Infused Blush, som kommer i seks nyanser og akkurat som Buxoms øyenskygger inneholder de også primer. De inneholder også fuktighetsgivende hyaluronsyre.  

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort