Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

CLUB DEAL! 20% på  alt innen hår! Gjelder for deg som er eller blir KICKS Club-medlem!

Få sommerfarge med nye favoritter

Vi ønsker sesongens hotteste farge velkommen! KICKS presenterer stolt solglimtene fra nye Sunny Stories, som gir deg myk og solkysset hud full av glød.

NÅ HAR SUNNY STORIES endelig landet hos oss på KICKS! Med de nye selvbruningsproduktene blir huden din både sommerlig gyllen og får fuktighet i dybden. Hele serien er beriket med Tanning Complex, en cocktail av intenst fuktighetsgivende ingredienser blandet med farggivende stoffer. De herlige nyhetene gir deg hudpleiende effekt, naturlig solkysset hudtone og et jevnt resultat som varer lenge.

Rask touch up

Oppfriskende, transparent ansiktsspray med hyaluronsyre som gir huden fuktighet, samtidig som den gradvis bygger opp en naturlig, solkysset hudtone. Spray over ansiktet når du vil i løpet av dagen for å gi din gylne tone ekstra dybde.

Lett farget dagkrem med skimrende glødpigmenter som gir ansiktet en solkysset følelse umiddelbart, samtidig som du trinnvis får en gylden tone.

Sommarnyanse med glød

Myk bodylotion som er lett å påføre, den bygger gradvis opp en naturlig gyllen hudtone, og gir huden en umiddelbar glow ved hjelp av skimrende glødpigmenter. Den gir også effektiv fuktighet ved hjelp av ekstrakt fra jojoba og kumquat.

Farge i siste liten

Farget kroppsmousse som mykgjør og gir en gyllen tone på bare to timer. Fargen utvikler seg i ytterligere 2 timer og når maksimal effekt etter 4 timer. Du kan selv styre hvor intens fargen blir ved å vaske av produktet etter en stund.

Mens du sover

Fuktighetsgivende transparent kroppsmousse som brukes som nattbehandling og gir en fin sommerfarge. Smør inn produktet om kvelden og våkne opp med en juskebrunfarge som ser helt naturlig ut, og som ikke smitter av på sengetøyet. Sov med produktet flere netter på rad hvis du ønsker dypere farge. Kommer i tre nyanser: Light Tan, Medium Tan og Dark Tan.

 

Luksuriøs påføring

Fordel selvbruning jevnt over huden med en myk og deilig kost eller en fløyelsmyk vott, som gir en jevn farge og samtidig beskytter hendene fra å bli misfarget.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331