Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
 • Fri frakt over 99 kr
  Fri frakt over 99 kr
 • Poeng på alle kjøp
  Poeng på alle kjøp
 • Hjemlevering
  Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

BeautyAct – din nye skjønnhetsrutine

Endelig blir det etterlengtede merket BeautyAct lansert hos oss i KICKS! Gjør deg klar til å finne massevis av nye beautyfavoritter med deres smarte Acts, ferdige rutiner for alle anledninger! Vi presenterer The Party Act!

The Party Act

Shop BeautyAct her

Alt du trenger for en helaften full av uimotståelig glød og effektfull makeup! Slik lager du –  trinn for trinn – festlooken ingen overser.

 1. Sørg for et fantastisk grunnlag
  Forbered huden med et serum som gir kveldens fineste hudoverflate. 5% Niacinamide Glass tilfører raskt fuktighet og inneholder niacinamid, som gir intens glød, glatter ut porer og jevner ut hudtonen.
 1. Børst fram glødende utstråling
  Varm opp kinnene med Iconic Blush Kit, som inneholder fire høypigmenterte rougenyanser i både matt og skimrende finish, slik at fargen får en intens dybde. Legg de matte nyansene lenger ned på kinnet, og de skimrende høyere opp for en fin effekt.
 1. Tilføy skinnende metaller
  Fremhev blikket med Beauty Sparks Eyeshadow Pigment. Den høymetalliske løse øyenskyggen er like fin enten den er påført lett på huden eller effektfullt over en primer. Bruk Essential Shading Brush No 203, som duser ut øyenskyggen perfekt.
 1. Sørg for flørtende vipper
  Fremhev øyevippene maksimalt med Powerful Volume Impact Mascara, en intens mascara som gir vippene dramatisk volum og lengde med sin timeglassformede, effektive kost.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331