Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

CYBER MONDAY! 25% ved kjøp over 599 kr. Angi koden: CYBER. Doble poeng på ALT for deg som medlem! Gjelder kun på kicks.no 29.11. Vilkår gjelder.

After Sun

18 produkter
Sorter: Mest kjøpte

Etter en lang dag i solen har huden behov for ekstra omsorg. Ved bruk av en After Sun vil huden kjøles ned og den kan til en viss grad lindre solbrendt hud. 

Mange opplever at huden også blir tørr når den blir brent. Da vil en After Sun virke lindrene og tilføre fuktighet til en sensitiv hud og gjøre huden klar for enda en ny dag i solen.

KICKS har et bredt utvalg av after sun-kremer som inneholder alt fra aloe vera, kamilleekstrakt, avokadoolje til konsentrert ekstrakt fra gingko biloba. Kremene gir en kjølende følelse til huden etter soling og reduserer rødhet som oppstår iblant etter soleksponering.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331