Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

After Sun

17 produkter
Sorter: Mest kjøpte

Kjøp after sun-lotion hos KICKS! 

En after sun beroliger og reparerer hud som har fått altfor mye sol og har blitt rød, øm og rødblussende. Ved hjelp av fuktighetsgivende, beroligende og avkjølende ingredienser demper en after sun plagene, og huden får hjelp til å hente seg inn igjen raskere. I tillegg byr en after sun på sårt tiltrengt fuktighet og gjør brunfargen både vakrere og mer langvarig. På KICKS finner du et stort utvalg av after sun og solbeskyttelse, både for ansikt, kropp og lepper samt solbeskyttelse for barn, fra velkjente merker som Biotherm, Sensai, Hawaiian Tropic og Clarins. Velkommen til nærmeste KICKS-butikk eller på nettet for å finne - og handle - din nye after sun.  

 Hva er after sun? 

After sun minner litt om body lotion, begge variantene skal smøres inn på kroppen for å gi fuktighet til huden og gjøre den myk og smidig. After sun inneholder også beroligende og reparerende ingredienser og er utviklet for å brukes på hud som har tilbrakt tid ute i solen. En after sun gjør nytte både på hud som har fått en dypere farge i solen, og på hud som har blitt brent og derfor har blitt rødblussende og øm. En after sun har ikke bare en umiddelbart beroligende og avkjølende effekt på huden, den kan også hjelpe huden med å hente seg inn igjen raskere, by på sårt tiltrengt fuktighet og motvirke at den begynner å flasse. After sun finnes både for ansiktet og kroppen, og i flere ulike konsistenser som spray, gel, krem, lotion og mist.   

Hvorfor trenger jeg after sun? 

Du vet sikkert at det er viktig å smøre huden med solbeskyttelse, spesielt når du tilbringer mye tid utendørs. Solens stråler gir ikke bare en varmende følelse, de gir også huden en dypere farge, men på sikt fører den også til aldringstegn som pigmentering og fine linjer. Hvis du glemmer å smøre deg med solbeskyttelse - eller hvis du smører deg altfor lite - og blir brent i solen, oppstår det en betennelse i huden, det fører til at den blir rød og irritert, sviende og øm, tørr og kløende og til slutt begynner den å flasse. En after sun lindrer raskt den sviende og blussende følelsen og hjelper huden å repareres og hente seg inn igjen raskere. Med en skikkelig dose after sun, helst i flere dager på rad, starter hudens helbredelsesprosess raskere og betennelsen dempes også fortere. Psst! Du trenger ikke å ha brent deg for å ha nytte av en after sun. En dose after sun er faktisk alltid en god ide når du har tilbragt mye tid utendørs i solen, fordi den er full av fuktighetsgivende og næringsrike ingredienser som gir huden fuktighet og bidrar til å bevare brunfargen lenger.  

Hvordan bruker jeg after sun? 

Hensikten med after sun er å gi fuktighet og lindring til solstresset hud og hjelpe den med å hente seg inn igjen raskere. Du smører på after sun når du har tilbrakt tid i solen. Hvis du har hud som er veldig rød og sviende, kan du ta en kjølende dusj først for å gi huden ytterligere lindring. Et annet godt tips er å oppbevare din after sun i kjøleskapet, det gir en kjølende effekt som er ekstra behagelig på hud som er brent i solen. After sun før du soler deg kommer ikke til å motvirke at du brenner deg, smør deg heller inn med et solbeskyttelsesprodukt med solfaktor.   

Hvilken after sun er best for meg? 

After sun inneholder beroligende og reparerende ingredienser og bidrar også til å gi huden fuktighet. Se gjerne etter varianter som inneholder kjølende aloe vera og agurkekstrakt, antiinflammatorisk og fuktighetsgivende vitamin E, irritasjonsdempende allantoin eller betennelseshemmende tea tree-olje. Husk også at det er forskjell på after sun for kroppen og after sun for ansiktet. After sun for ansiktet har ofte en mer lettflytende konsistens og er utviklet for den tynnere og litt mer sensitive huden i ansiktet. After sun for kroppen har ofte en litt fetere konsistens, det er mer effektivt når det gjelder å gi fuktighet til den litt tykkere huden på kroppen. Hvis du påfører after sun som er ment for ansiktet på kroppen, kan du oppleve at den lindrende effekten dempes eller uteblir. Og hvis du smører ansiktet med en after sun som er ment for kroppen, kan du oppleve at huden får en fetere følelse og også oppleve plutselige kviser og utslett.   

På KICKS finner du et bredt sortiment av after sun for både kropp og ansikt 

Hvis du vil gi lindring til solstresset hud eller bidra til hudens helingsprosess etter en tur på stranden (og få en mer holdbar brunfarge på kjøpet), er en after sun en veldig god investering til skjønnhetsrutinen din. KICKS tilbyr et bredt sortiment av after sun, både i butikk og på nettet. Velkommen til oss for å kjøpe din nye after sun! 

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331