Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Life Plankton Elixir Serum 30 ml
Life Plankton Elixir Serum 30 ml
Kampanje 20%

Life Plankton Elixir Serum 30 ml

Biotherm

Biotherm Life Plankton™ Elixir er et serum til alle hudtyper og aldre, og det første steget til en flott hud.
452 kr
565 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Anita | 02-06-2019
Er på flaske nummer 2 allerede på dette magiske serumet! 10/10 vil kjøpe igjen! Den gir så utrolig med fukt og styrker cellefornyelsen slik at jeg får en frisk glød og klarere hud. Den minimerer også litt på gamle arr og tørrhetslinjer. Føler også at den booster resten av hudpleien min.
Hege | 12-05-2019
Min aldrende hud har fått en frisk glød. Ser litt strammere ut i speilet mitt, og det holder for meg. Lett å påføre med pipetten som er i flasken. Vil helt sikkert kjøpe det igjen. Et stort pluss at det er drøyt i bruk.
Beate | 19-04-2019
Serumet fukter huden hele dagen. Den har nå fått mer glød og vitalitet. Som, helt ny hud. Serumet lukter mildt og delikat. Og flasken Bioterm Life Plankton Elixir har pipetette slik at man får ut nøyaktig mengde med serum, pluss at Bioterm Life Plankton Elixir ren og innholdet sterilt. Det som allikevel gleder mest av alt, er at Bioterm Life plankton Elixir, er vegansk: Miljøvennlig.

Mer Informasjon

Biotherm Life Plankton™ Elixir er et serum til alle hudtyper og aldre, og det første steget til en flott hud. Den inneholder 5% Life Plankton™ - Biotherms signatur ingrediens som er kjent for sine regenererende egenskaper. Allerede etter 8 dager oppleves hudens kvalitet synlig forbedret og styrket. Med tiden synes huden fastere, mer ensartet og synlige linjer redusert. Huden etterlates myk, smidig og fuktet med fornyet glød. Et hudpleiemirakel. Life Plankton™ Elixir brukes som serum morgen og kveld under din ansiktskrem. Life Plankton™ Elixir påføres enkelt ved bruk av en medfølgende pipette.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331