Dr. Bronner's - KICKS
Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Påskekalender: nå får du 30-70% avslag på fantastiske merker. Se alle tilbudene her!

Dr. Bronner's

Dr. Bronner’s

100 % Organisk, Fairtrade og Vegan Sertifisert hudpleie for hele kroppen. 100 % resirkulert innhold i emballasje.

25 produkter
Sorter: Mest kjøpte

På KICKS finner du Dr Bronner’s soap! 

Bærekraftige produkter med naturlige og økologiske ingredienser. Slik kunne vi beskrive Dr. Bronner's, en familiebedrift med over 150 års erfaring. Dr. Bronner's jobber kontinuerlig for å respektere naturen og ta ansvar for miljøet, en viktig bedriftsverdi som også gjenspeiles i det faktum at alle Dr. Bronner’s produkter er økologisk sertifisert, fairtrade-merket og pakket i 100 % resirkulert materiale. Hos KICKS finner du et stort utvalg av Dr Bronner's på nettet når det gjelder kroppspleie som bodylotion, dusjkrem og håndsåpe. En av Dr. Bronners mest kjente og bestselgende produkter er merkets flytende såpe, som i tillegg til å rengjøre hendene, også skal fungere fint som for eksempel munnskyll eller hundesjampo. Uansett hvordan du velger å bruke Dr Bronner, kan det være fint å vite at alle produktene er veganske, cruelty free og fair trade. Hvis du er usikker på hvilket produkt fra Dr Bronner's som passer best for deg og din hud, kan du alltid spørre oss om råd på nettet. Velkommen til å handle Dr Bronner's hos KICKS!  

Kjøp Dr Bronner’s hos KICKS! 

Dr. Bronner's ble grunnlagt av Emanuel Bronner i Tyskland, der han var tredje generasjon i en såpeproduksjonsfamilie. Etter å ha emigrert til USA begynte han å gi forelesninger, der han snart la merke til at den egenproduserte såpen han tok med seg og ga bort til forelesningene ble enormt populær. I dag er det Emanuels barnebarn som driver Dr. Bronner's, som i tillegg til sin berømte multismarte flytende såpe også tilbyr såpe i fast form, håndkrem og body lotion. Du kan velge og vrake fra et stort utvalg av Dr. Bronners kroppspleie på nettet hos oss på KICKS! Foretrekker du beroligende lavendel, forfriskende mynte eller hvorfor ikke romantisk rose? Dr. Bronner's tilbyr sanselige dufter for enhver smak og nese. Velkommen til å handle Dr Bronner's på nettet hos KICKS! 

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2023Kundeservice 955 10 331