Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Only at KICKS! 20% på Kylie by Kylie Jenner, Morphe & Buxom til og med 02.10. Kan ikke kombineres med andre tilbud.

Hos KICKS finner du et stort utvalg av bodylotion fra Biotherm 

All hud har godt av regelmessig fuktighet, en skjønnhetssannhet som også gjelder for kroppen. Hvis du glemmer å smøre huden på kroppen din, vil den snart føles tørr og stram, ofte med en irritert og kløende følelse. En bodylotion fra Biotherm gir raskt huden all fuktigheten den trenger, og byr også på like nyttige som velgjørende ingredienser som både bidrar til å styrke hudbarrieren og gi forbedret elastisitet. Og det beste av alt? Bodylotion fra Biotherm passer for alle hudtyper. Hos KICKS finner du et bredt utvalg av bodylotion fra Biotherm. Selvfølgelig tilbyr vi også et stort utvalg av kroppspleie, ansiktspleie, håndkrem, dusjkrem, bodymist, kroppsolje og deodoranter fra dette velkjente og bestselgende merket. For å nevne noe! Velkommen til å handle bodylotion (eller annen kroppspleie og ansiktspleie) fra Biotherm i din nærmeste KICKS-butikk eller på nettet.  

Biotherm bodylotions er like naturlige som effektive 

Biotherm, som i dag er et av verdens mest kjente og bestselgende hudpleiemerker, ble født i Monaco på begynnelsen av 1950-tallet, da den unge biokjemikeren Jeanine Marissal oppdaget at et spesielt plankton hadde en unikt helbredende effekt på huden. Da, som i dag, vil Biotherm tilby hudpleieprodukter som inneholder naturlige ingredienser, gir effektive resultater og er behagelige å bruke. Et annet viktig år i Biotherms historie er 1994, da merket team av bioforskere etter åtte års forskning lyktes med å ekstrahere en både unik og aktiv probiotika som de kalte Life Plankton. I dag er Life Plankton en like viktig som naturlig del av Biotherms hudpleieprodukter, en ingrediens som både styrker hudbarrieren, har en stimulerende effekt på hudens egen metabolisme og bidrar til å bevare hudens struktur. Ved hjelp av Life Plankton og andre velgjørende og nyttige ingredienser, får huden din både en fuktighetsgivende og næringsrik boost med en diskret og frisk duft. 

Kjøp bodylotion fra Biotherm på nettet eller i nærmeste KICKS-butikk

Hos KICKS finner du et stort utvalg av bodylotion fra Biotherm i både lettere og mer fyldige konsistens. Felles for alle er at de raskt gir huden fuktighet i dybden og byr på gunstige og velgjørende og næringsrike ingredienser. Resultatet? Hud som føles mykere, får en forbedret spenst, dufter ekstra godt og føles ekstra strålende. Kort sagt, hud som ser like bra ut som den føles. Usikker på hvilken bodylotion fra Biotherm som passer best for deg? Spør gjerne våre kunnskapsrike ansatte om hjelp i din nærmeste KICKS-butikk eller spør oss om råd på nettet. Velkommen til å kjøpe bodylotion fra Biotherm hos KICKS allerede i dag, vi tør å love at huden din kommer til å takke deg. 

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331