Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Fri frak! Bli medlem og få KICKS-BACK på alt du handler t.o.m 23 desember! Les mer >>

Biosource Hydra-Mineral Cleanser Toning Mousse Normal/Combination Skin 150 ml

Biosource Hydra-Mineral Cleanser Toning Mousse Normal/Combination Skin 150 ml

Biotherm

Rens med 70 mineraler som tilfører huden fuktighet, og sink, som regulerer hudens talgproduksjon. Fjerner makeup og urenheter raskt og skånsomt.
220 kr
Kjøp produktet i en gaveeske og få mer for pengene
Aquasource Everplump Giftbox

Omtaler

Marthe | 27-08-2018
Jeg elsker at det både er rens og toner i ett produkt! Ett mindre trinn i hudpleierutinen når man har det travelt. Hadde fått full score om den også tok urenhetene 100%, men den fungerer absolutt 90% supert.
Ingliv | 21-08-2018
Denne rensen fungerer godt på å fjerne ansiktssminke, og etterlater huden ren og glatt. Jeg har testet den på øye- og leppesminke, men synes ikke den fjerner dette like bra. Men det er jo heller ikke spesifisert som øyesminkefjerner, så jeg er egentlig veldig fornøyd med produktet. Produktet er også drøyt i bruk, og jobber i fin synergi med både dag- og nattkrem av samme serie.
Trine | 20-08-2018
Jeg fikk dette produktet tilsendt som testpilot gjennom Smartson. Min hud er veldig fet og jeg føler aldri at jeg helt får renset den skikkelig. Som student er jeg ikke vandt til å une meg særlig dyre produkter så det var virkelig gøy å prøve en ny rens. Jeg er superfornøyd og kommer absolutt til å bruke denne videre! Prisen står virkelig ikke til produktet, for jeg trodde virkelig det var en feil når jeg sjekket pris kontra hvordan fjeset mitt forandret seg. Absolutt verdt pengene og enda mer enn det! Jeg likte også veldig godt konsistensen og hvor enkel den var å vaske bort.

Mer Informasjon

Rens med 70 mineraler som tilfører huden fuktighet, og sink, som regulerer hudens talgproduksjon. Fjerner makeup og urenheter raskt og skånsomt. Huden tilføres fuktighet og får en klar og frisk glød.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331