Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Vi har bursdag! kicks.no feirer 7 år og vi feirer med rabatt på våre mest elskede produkter! Gjelder kun på kicks.no fram til søndag. 

Beauty Services i Flagship Oslo

I vår 550 kvadratmeter store Flagshipbutikk på Glasmagasinet kan du få påfyll av herlige produkter, inspirasjon og behandlinger. Her finner du et stort utvalg av eksklusive merker innen makeup, hudpleie og duft, i tillegg til at vi har fått et helt nytt og unikt tilbud som inkluderer Nail bar, Brow bar, Makeup studio, Skincare lab og et behandlingsrom. Våre dyktige hudpleiere, makeupartister og skjønnhetseksperter er klare til å gi deg en unik kundeopplevelse. 

20% på fem varer
Ved flere av våre behandlinger fr du 20% på dine fem dyreste varer. 
* Se villkår ved respektive behandling

Velkommen til å booke din skjønnhetsopplevelse 

Du kan booke online under eller ved å ringe oss på telefon 23 65 36 20.
For eventuelle drop-in tider er du velkommen inn i butikken.  

Endre eller avbestille din tid? 
Vil du endre tid på bookingen din kontakt oss på tel: 23 65 36 20
Avbestilling må gjøres 24 timer innen avtalt tid på tel: 23 65 36 20 eller ved å maile oss på booking.flagshiposlo@kicks.no  

Makeup studio 
Skincare Treatments 
Nail Bar 
Brow Bar 

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331