1 / 1
Texturizing Volume Spray
Størrelse:200 ml
549 kr
Med dette produktet får du gratis frakt · {}
Volum
Balmain Texturizing Volume Spray er en allsidig spray som gir umiddelbar volum ved røttene, sterkt hold og langvarig tekstur samtidig som den beskytter og fukter håret – perfekt til daglig bruk.
Hårtype | Fint hår, Tykt hår, Normalt hår |
Egenskaper | Gir volum, Gir tekstur |
Hårlengde | Kort, Medium (skulderlangt), Langt |
Hold | Sterkt |
Sikkerhetsadvarsler
Ekstremt brannfarlig aerosol. Trykkbeholder: Kan eksplodere ved oppvarming. Holdes unna varme, varme overflater, gnister, åpen ild og andre antennelseskilder. Røyking forbudt. Ikke spray mot åpen ild eller andre antennelseskilder. Må ikke punkteres eller brennes, selv ikke etter bruk. Beskyttes mot sollys. Må ikke utsettes for temperaturer over 50 °C. Oppbevares utilgjengelig for barn.
Butane, Alcohol Denat., Isobutane, Propane, VP/VA Copolymer, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Silica, Solanum Tuberosum (Potato) Starch, Cocotrimonium Methosulfate, Aqua, Tocopherol, Benzophenone-4, Parfum.
OBS! Det kan være små uoverensstemmelser mellom ovenstående innhold og innholdsdeklarasjonen på varen du som kunde mottar fra KICKS. Vi anbefaler derfor at du alltid kontrollerer innholdet på det fysiske produktet du mottar.
Innhold | 200 ml |
Enhetspris | 2.745 kr/l |
Merke | BALMAIN PARIS Hair Couture |
Kategori | Hårstyling |
Se alt | BALMAIN PARIS Hair Couture Hårstyling |
Varenummer | 809308 |
EAN | 8718969472197 |
Produsent, EU | Balmain Hair Group De Coopvaert – 5th floor, Blaak 516 3011 Rotterdam The Netherlands |
Produsentkontakt | [email protected] |
Hos KICKS kan du betale med alle betalingsmåtene du kjenner. Du velger betaling i kassen.
- Visa
- Mastercard
- Vipps
- Klarna
Vi har gjort det enkelt for deg å finne våre profesjonelle hårprodukter ettersom alle er merket med «Pro Hair».
Vil du se indholdet?
Så har vi brug for at du accepterer funktionelle cookiesKundeanmeldelser
Vær den første til å anmelde dette produktet
Alle anmeldelser leses av KICKS kundeservice før publisering. Les mer her