1 / 1
Balmain Homme Styling Gel Medium Hold
Størrelse:100 ml
499 kr
Med dette produktet får du gratis frakt · {}
En lett stylinggel med langvarig medium hold. Den perfekte formelen for catwalk-inspirerte looks, parfymert med den intense rav- og treduften av Balmain Homme, som kombinerer frisk bergamott med tør, treaktig sandeltre.
Sikkerhetsadvarsler
Kun for utvendig bruk. Unngå kontakt med øynene. Ved kontakt med øynene, skyll umiddelbart med rikelig med vann. Oppbevares utilgjengelig for barn. Ved irritasjon eller allergiske reaksjoner, avslutt bruken og kontakt lege. Oppbevares kjølig og tørt, beskyttet mot direkte sollys.
Aqua, Ceteareth-30, Cera Flava, Petrolatum, VP/VA Copolymer, Microcrystalline Wax, Propylene Glycol, Parfum, Paraffinum Liquidum, Isopropyl Myristate, Glycerin, Lanolin, Cetearyl Alcohol, PVP, Hydrolyzed Keratin, Silk Amino Acids, Pricotone Olamine, Phenoxyethanol, Ethhylhexylglycerin, Sodium Polyacrylate, Hydrogenated Polydecene, Benzyl Salicylate, Citronellol, Coumarin, Limonene, Linalool, Trideceth-6, Sorbic Acid, Benzoic Acid
OBS! Det kan være små uoverensstemmelser mellom ovenstående innhold og innholdsdeklarasjonen på varen du som kunde mottar fra KICKS. Vi anbefaler derfor at du alltid kontrollerer innholdet på det fysiske produktet du mottar.
Innhold | 100 ml |
Enhetspris | 4.990 kr/l |
Merke | BALMAIN PARIS Hair Couture |
Kategori | Hårstyling |
Se alt | BALMAIN PARIS Hair Couture Hårstyling |
Varenummer | 829165 |
EAN | 8720246249927 |
Produsent, EU | Balmain Hair Group De Coopvaert – 5th floor, Blaak 516 3011 Rotterdam The Netherlands |
Produsentkontakt | [email protected] |
Hos KICKS kan du betale med alle betalingsmåtene du kjenner. Du velger betaling i kassen.
- Visa
- Mastercard
- Vipps
- Klarna
Vi har gjort det enkelt for deg å finne våre profesjonelle hårprodukter ettersom alle er merket med «Pro Hair».
Vil du se indholdet?
Så har vi brug for at du accepterer funktionelle cookiesKundeanmeldelser
Vær den første til å anmelde dette produktet
Alle anmeldelser leses av KICKS kundeservice før publisering. Les mer her