Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Botanical Cream Deodorant 110g
ONLY AT KICKS
NYHET

Botanical Cream Deodorant 110g

Aurelia

Botanical Cream Deodorant er en flerfoldig prisbelønt, naturlig og supereffektiv deodorant som virkelig fungerer – nå tilgjengelig i en større størrelse til hjemmebruk.
480 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Botanical Cream Deodorant er en flerfoldig prisbelønt, naturlig og supereffektiv deodorant som virkelig fungerer – nå tilgjengelig i en større størrelse til hjemmebruk. Den unike kremen som blir til en pulveraktig konsistens, påføres enkelt med fingrene. Et fint pulver som er basert på forskjellige planter, inkludert antimikrobiell pilerot og kaolin, er usynlig på huden og absorberer den naturlige svetten din hele dagen. Det holder huden tørr, noe som hemmer bakterieveksten og gir et langvarig friskt resultat.
Sheasmør bevarer hudens fuktighet og inneholder eteriske oljer som tetre, eukalyptus og peppermynte. Den har antiseptiske og antibakterielle egenskaper og inneholder destillert lavendel og bergamott, som gir en lett og behagelig duft etter påføring.
Bruk:
Påfør en liten mengde med fingertuppene i hele armhulen.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331