1 / 1
- Vil du se videoen?Da trenger vi at du godtar funksjonelle informasjonskapsler
- Vil du se videoen?Da trenger vi at du godtar funksjonelle informasjonskapsler
- Vil du se videoen?Da trenger vi at du godtar funksjonelle informasjonskapsler
- Vil du se videoen?Da trenger vi at du godtar funksjonelle informasjonskapsler
Fiber Cream
Størrelse:100 ml
339 kr
Utsolgt online
Utsolgt i butikk
Gir glans
Middels hold, naturlig glans, gir definisjon og tekstur, lett å jobbe med, perfekt til litt lengre hår.
Egenskaper | Gir glans |
Hårtype | Normalt hår |
Hårlengde | Medium (skulderlangt), Langt |
Hold | Medium |
AQUA/WATER/EAU, PVP, CERA ALBA/BEESWAX/CIRE D'ABEILLE, VPNA COPOLYMER, GLYCERIN, C12-15 ALKYL BENZOATE, OZOKERITE, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, GLYCERYL STEARATE, PETROLATUM, POLYQUATERNIUM-69, STEARETH-20, STEARIC ACID, ALCOHOL DENAT., BEHENTRIMONIUM METHOSULFATE, CETEARYL ALCOHOL, CETYL ALCOHOL, GLYCERYL LAURATE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, LSOSTEARAMIDE MIPA, METHYL GLUCETH-20, PEG-90M, POLYSORBATE 60, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, PARFUM (FRAGRANCE), BENZYL ALCOHOL, CITRAL, CITRONELLOL, GERANIOL, LIMONENE, LINALOOL, ETHYLPARABEN, METHYLPARABEN, PHENOXYETHANOL .F00290
OBS! Det kan være små uoverensstemmelser mellom ovenstående innhold og innholdsdeklarasjonen på varen du som kunde mottar fra KICKS. Vi anbefaler derfor at du alltid kontrollerer innholdet på det fysiske produktet du mottar.
Innhold | 100 ml |
Enhetspris | 3.390 kr/l |
Merke | American Crew |
Serie | Styling |
Kategori | Stylingkrem |
Se alt | American Crew Stylingkrem |
Se alt | Styling Stylingkrem |
Varenummer | 738218 |
EAN | 669316408070 |
Hos KICKS kan du betale med alle betalingsmåtene du kjenner. Du velger betaling i kassen.
- Visa
- Mastercard
- Vipps
- Klarna
Vi har gjort det enkelt for deg å finne våre profesjonelle hårprodukter ettersom alle er merket med «Pro Hair».
Vil du se indholdet?
Så har vi brug for at du accepterer funktionelle cookiesKundeanmeldelser
Vær den første til å anmelde dette produktet
Alle anmeldelser leses av KICKS kundeservice før publisering. Les mer her