Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Pure Retin Oil 30 ml

Pure Retin Oil 30 ml

AKADEMIKLINIKEN

En intensivbehandlende og kraftfull A-vitaminolje som reduserer tegn på for tidlig hudaldring, reparerer solskader og virker utjevnende.
1 495 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Pure Retin Oil
p90493819
v90493820
AKADEMIKLINIKEN
NOK
1495

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

En intensivbehandlende og kraftfull A-vitaminolje som reduserer tegn på for tidlig hudaldring, reparerer solskader og virker utjevnende.
Forsterket med bio-retinol, heksylresorcinol, og lakrisrot som virker stimulerende på hudens cellefornyelse og reduserer tegn på for tidlig hudaldring, reparerer solskader og virker utjevnende. Lettabsorberende og velgjørende oljer gir næring og balanserer hudens fuktnivåer og gjør huden ekstra myk og glatt. Denne dyptvirkende oljen passer også utmerket til å behandle problemhud og til å redusere urenheter og forstørrede porer. Kan brukes ren som den er, alternativt som en booster i serum/mykgjører.
Nattbehandling. Påfør 3-5 dråper på renset og lett fuktet hud, gjerne etter et fuktgivende serum. Alternativ blandes en dråpe i et serum eller en mykgjører før påføring. På dagtid bør du alltid bruke en solbeskyttelse med solfaktor 30 eller høyere.
Kan brukes ren som den er, alternativt som en booster i serum/mykgjører.
Shea Butter Ethyl Esters, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Squalane, Pru- nus Amygdalus Dulcis Oil, Plukenetia Volubilis Seed Oil, Oryza Sativa Bran Oil, Dimethyl Isosorbide, Tocopheryl Acetate, Bakuchiol, Hexylresorcinol, Hydroxypinacolone Reti- noate, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Tocopherol, Glycine Soja Oil, Beta-Sitosterol, Squalene
Volum:30 ml
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331