Akademikliniken hudpleie - KICKS
Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Påskekalender: nå får du 30-70% avslag på fantastiske merker. Se alle tilbudene her!

Akademikliniken hudpleie

22 produkter
Sorter: Mest kjøpte

Akademikliniken hudpleie optimaliser hudhelsen

Styrkende bær, beskyttende vitaminer og boostende peptider. Siden starten har Akademikliniken arbeidet med å utvikle hudpleieprodukter som har legende egenskaper, og som arbeider for å optimalisere hudens helse. Akademiklinikens hudpleieserie er basert på flere års medisinsk forskning, og er utviklet sammen med Akademiklinikens eksperter og kunder for å sikre at produktene oppfyller både klinikkens krav og dine krav. Produktene er utviklet både for å brukes i profesjonelle behandlinger –  og for hjemmebruk. Det innebærer at du kan bruke Akademiklinikens hudpleie i hjemmets lune krok og samtidig få et profesjonelt resultat.

Hvilke ingredienser bruker Akademikliniken i sine hudpleieprodukter?

 I Akademiklinikens produkter finner du naturnære ingredienser som skandinaviske bær og velgjørende planteekstrakter, i kombinasjon med vitenskapelige og veldokumenterte ingredienser som har dokumentert effekt på ulike hudtilstander. I hudpleieproduktene finner du dermed alt fra styrkende peptider til botaniske ekstrakter av for eksempel lakrisrot, samt kraftfullt A-vitamin. Sammen virker ingrediensene i symbiose for at huden skal få tilbake fuktighet, glød, spenst og vitalitet. Alle Akademiklinikens produkter er 100 % veganske.

 En komplett hudpleieserie

En velpleid hud begynner med en treffsikker hudpleierutine. Livsstilsfaktorer som søvn, kosthold og trening har selvsagt en avgjørende betydning for hudhelsen, men en komplett hudpleierutine som renser, pleier og beskytter huden er avgjørende for at huden skal ha det bra og se frisk ut. Akademikliniken hudpleieserie består av et komplett utvalg hudpleieprodukter med ulike egenskaper som er skreddersydd for å passe til dine hudbehov. Produktene passer for alle hudtyper – selv den mest sensitive. Hudpleieserien inneholder boostende serum, effektiv rens, cellefornyende peeling, myke oljer og antiaging-produkter som minimerer fine linjer. Akademiklinikens hudpleieserie er basert på fire prinsipper: rense, behandle, pleie og beskytte. I det første steget fjerner du makeup, smuss og overskuddstalg fra huden, mens du i neste steg behandler huden med et utvalgt serum eller oljer. I de to siste stegene smører du huden med næringsrik krem for deretter å avslutte med hudbeskyttende SPF.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2023Kundeservice 955 10 331