Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt
    Fri frakt
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

ENDELIG HER! Adventskalendere! FRI FRAKT!

Trind Starter Kit

Vurderinger
Pris
219 kr
Finn i butikk
Fri frakt
Fri frakt
Hjemleveranse
Hjemleveranse
KICKS Club: Poeng på alle kjøp
KICKS Club: Poeng på alle kjøp
Starter Kit
p88666223
v88666224
Trind
NOK
219
"1.TRIND Nail Magic: Naturlig fukt til neglene er viktig for sunn neglevekst. Bruk denne 1 gang hver 4. uke for å stimulere produksjonen av naturlig fuktbalanse i neglene.
2.TRIND Nail Balsam: Neglene trenger fuktighet for å ikke knekke, splitte eller dele seg. Vår oljefrie blanding gjør det mulig med rask påføring av neglelakk. Inneholder biotin, E-vitamin og vitamin B5.
3.TRIND Nail Repair Natural. Negleplaten består hovedsakelig av keratin (proteinmolekyler). Den aktive ingrediensen i Nail Repair Natural forsterker keratinlagene i neglen, og resulterer i vakre og sterke negler på kun 2 uker hvis den brukes daglig. "
Steg 1: TRIND Nail Magic Buffer er en neglefil som glatter ut neglens overflate. Den fjerner små riller, så du får jevne og blanke negler. Gjør bevegelser i halvsirkler når du bruker filen. Start med baksiden for å fjerne topplaget av neglen (bruk denne siden kun 1 gang hver 4. uke). Bruk deretter den hvite siden som stimulerer neglens naturlige fuktproduksjon. Til slutt bruker du den grå siden som fordeler neglens egen fuktighet for et glansfullt resultat. Steg 2: TRIND Nail Balsam. Påfør et tynt lag med TRIND Nail Balsam på bare negler. La det trekke inn i 1-2 minutter. Masser overflødig produkt (om noe) inn i negleplaten og huden rundt. Steg 3: TRIND Nail Repair Natural. Påfør et tynt lag med TRIND Nail Repair på neglene. Repeter steg 2 og 3 i minst 2 uker for å oppnå vakre og sterke negler. Fjern det forrige laget med TRIND Nail Repair og TRIND Nail Balsam med TRIND Nail Polish Remover før du påfører på nytt. Rist godt før bruk. Tørk toppen av flasken godt etter bruk. Ikke egnet for barn.
Vekt:
101 g
Farge:
Gjennomsiktig
EAN:
8713539006482

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331