Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Self Tan Express Advanced Bronzing Mousse Self Tan Express Bronzing Mousse
Self Tan Express Advanced Bronzing Mousse Self Tan Express Bronzing Mousse
Self Tan Express Advanced Bronzing Mousse Self Tan Express Bronzing Mousse

Self Tan Express Advanced Bronzing Mousse Self Tan Express Bronzing Mousse

St Tropez

Gir deg en fin og lett solbrun farge på kun 1 time. Ønsker du en enda dypere/mørkere brunfarge lar du den sitte lenger.
498 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Self Tan Express Advanced Bronzing Mousse
p88210532
v88210533
St Tropez
NOK
498

Omtaler

Mari | 08-12-2019
Den beste selvbruningen som finnes! Så fin i fargen uten å bli oransj! Sitter lenge selv uten vedlikehold. Liker også at fargen kommer veldig fort slik at du har mer kontroll på ønsket farge. Brukt 3-4 flasker av denne gjennom tiden og kommer til å fortsette med den ❤️
Ingunn | 08-11-2019
Den beste på kroppen. Gir en fantastisk farge etter bare en gang. Bruker å ha den lengre på enn 3 timer, sover gjerne med den. Sitter godt, og forsvinner gradvis uten skjolder. Lett å legge på. masse overskuddsfarge renner av i dusjen etterpå, så man blir ikke så mørk som d kan se ut for når man har påført den. Soleklar favoritt!!
Mariel | 03-07-2018
Denne er absolutt min favoritt. Jeg har bare brukt denne i noen dager, og er SÅ fornøyd :D så jeg kommer bare til å bruke denne selvbruningen! Jeg har prøvd så mange forskjellig, uten å bli fornøyd, men denne er helt magisk. Etter 3 timer med selvbruningen på så får man en så fin brunfarge, og ettersom at den fortsetter å utvikle seg i 8 timer etterpå, så oppnår man ett fantastisk resultat. Jeg anbefaler denne på det STERKESTE!

Mer Informasjon

Gir deg en fin og lett solbrun farge på kun 1 time. Ønsker du en enda dypere/mørkere brunfarge lar du den sitte lenger. Etter 1 time får du en lette brunfarge, etter 2 timer oppnår du medium brunfarge og etter 3 timer vil du få en mørk brunfarge. Fargen fortsetter å utvikle seg i opptil 8 timer. Den passer alle hudtyper, verken skjolder eller striper seg - selv ikke i regn. Selvbruningsmoussen farger ikke av på klær o.l.
UTVIKLINGSTID OG RESULTAT 1 time = Gir en lett solbrun tone, 2 timer = Gir en gyllenbrun hudtone, 3 timer = Gir en dypere mørk farge.
GYLNE REGLER FOR PERFEKT SOLBRUNING UTEN SOL: Trinn 1: Gjør en peeling av huden et døgn før bruk. Gjenfukt tørre hudområder som albuer, knær, vrister, føtter og eventuelt lyst hår. Trinn 2: For beste resultat, bruk vår appliseringsvott i sirkelbevegelser. Trinn 3: Vent til huden føles tørr før du kler på deg. Trinn 4: La virke i 1, 2 eller 3 timer avhengig av ønsket tone. Skyll deretter av veiledningsfargen med kun varmt vann. Etter dusjen har huden din en lys tone. Produktets aktive stoffer fortsetter å virke i opp til 8 timer, slik at din solbruning utvikles og fordypes til den tonen du har valgt, og som deretter blir sittende i flere dager.
Volum:200 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331