Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

It's in your eyes! 20% på øyemakeup! Gjelder ikke YSL, Sensai & Anastasia.

Kampanje 20%

Smashbox Vlada Cover Shot Palette Petal Metal

Vurderinger
Pris
224 kr
280 kr
Tilgjengelighet i butikk
Info
Denne øyenskyggepaletten i veskestørrelse har intenst pigmenterte øyenskygger i en perfekt blanding av farger, formler og finish, slik at du enkelt kan lage et ...
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Vlada Cover Shot Palette
p89398340VladaPalette
v90243625
Smashbox
NOK
224
Denne øyenskyggepaletten i veskestørrelse har intenst pigmenterte øyenskygger i en perfekt blanding av farger, formler og finish, slik at du enkelt kan lage et helt eget utseende fra de nyeste trendfargene. Inneholder 6 forskjellige farger og 2 grunnfarger som er enkle å blande. Hver palett inneholder forskjellige utførelser og farger som er intenst pigmenterte og enkle å blande. De er inspirert av sminketrender sett på fotoseanser i Smashbox Photo Studios i L.A. Cover Shot-paletter fra Smashbox er cruelty-free. Petal Metal øyenskygge-paletten har forskjellige gyldne, rosegullfarger i matt og metallisk overflate. Du kan bruke pallen til å lage vakre, matt hverdagsutseende eller forførende metallisk kveldsutseende. Studio Tips: Bruk en lys perlemorskygge som highlighter, eller bruk paletten med 24 Hour Shadow Primer for enda lengre holdbarhet. Anvendelse Velg en grunnfarge og bland over hele øyelokket. Bland og match fargene og lag ditt eget utseende.
Velg en grunnfarge og bland over hele øyelokket. Bland og match fargene og lag ditt eget utseende.
Farge:
Multi
EAN:
0607710074545
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331