Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

It's in your eyes! 20% på øyemakeup! Gjelder ikke YSL, Sensai & Anastasia.

Kampanje 20%

Smashbox Cover Shot Eyeshadow Palette Matte

Vurderinger
Velg farge
Matte
Pris
224 kr
280 kr
Tilgjengelighet i butikk
Info
Denne øyenskyggepaletten i veskestørrelse har intenst pigmenterte øyenskygger i en perfekt blanding av farger, formler og finish, slik at du enkelt kan lage et ...
Fri frakt over 500 kr
Ekspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Cover Shot Eyeshadow Palette
p89398340NEWserie
v89398341
Smashbox
NOK
224
Denne øyenskyggepaletten i veskestørrelse har intenst pigmenterte øyenskygger i en perfekt blanding av farger, formler og finish, slik at du enkelt kan lage et helt eget utseende fra de nyeste trendfargene. Inneholder 6 forskjellige farger og 2 grunnfarger som er enkle å blande. Hver palett inneholder forskjellige utførelser og farger som er intenst pigmenterte og enkle å blande. De er inspirert av sminketrender sett på fotoseanser i Smashbox Photo Studios i L.A. Cover Shot-paletter fra Smashbox er cruelty-free. Minimalistist øyenskygge-paletten kan brukes til å skape utallige No-makeup og naturlig utseende. Det er en bred blanding av matte, nøytrale, lyse jordfarger og skimmerfarger. Fargene blandes enkelt og kan også brukes til kontur eller lyse Smokey Eyes. Studio Tips: Bruk en lys perlemorskygge som highlighter, eller bruk paletten med 24 Hour Shadow Primer for enda lengre holdbarhet. Anvendelse Velg en grunnfarge og bland over hele øyelokket. Bland og match fargene og lag ditt eget utseende.
Velg en grunnfarge og bland over hele øyelokket. Bland og match fargene og lag ditt eget utseende.
Farge:
Multi
EAN:
0607710056084

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331