Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

It's in your eyes! 20% på øyemakeup! Gjelder ikke YSL, Sensai & Anastasia.

Scratch Nails Nail Food 10 ml

Vurderinger
Velg størrelse
Pris
180 kr
Tilgjengelighet i butikk
Info
NAIL FOOD® – suksessen og originalen. Mykgjørende negleolje som gjør neglen sterk og elastisk. NAIL FOOD® anbefales til alle negler: tørre, flisete, sprø, skjøre, myke og harde.
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Nail Food
p050453
v86739505
Scratch Nails
NOK
180
NAIL FOOD® – suksessen og originalen. Mykgjørende negleolje som gjør neglen sterk og elastisk. NAIL FOOD® anbefales til alle negler: tørre, flisete, sprø, skjøre, myke og harde. NAIL FOOD® brukes på naturlige, kunstige og lakkerte negler. NAIL FOOD® er et rent naturprodukt som gir neglen tilbake sin naturlige spenst og elastisitet. Den gir en fleksibel negl som tåler påkjenninger bedre enn en hard negl som lett knekker langt nede på neglen. Produktet fremstilles av kaldpressede sesamfrø, såkalt jomfruolje, myrra og lavendel. Sesam mykgjør negler og neglebånd, myrra og lavendel er antiseptisk og har en bakterie- og sopphemmende effekt som også stimulerer blodsirkulasjonen. NAIL FOOD® er en småmolekylær olje som lett kan trenge gjennom epidermis, hudens øverste lag, og dermed virke i dybden. Neglen er «tørst» og tar lett til seg oljen. Én dråpe 2–3 ganger daglig, og du får en negl som: Får tilbake sin riktige balanse og fuktighet. Får igjen sin styrke og fleksibilitet. Ikke fliser seg eller sprekker. Vokser raskere. Danner et ugunstig (antiseptisk) miljø for bakterier og soppangrep. Mykgjør irriterte neglebånd. SLIK PÅFØRER DU NAIL FOOD® PÅ DEN RENE NEGLEOVERFLATEN – Spre en dråpe over alle neglene og neglebåndene ved å gni negleflatene mot hverandre. La neglene trekke til seg oljen. Poler inn eventuelt overskudd med en polerer, så er neglen preparert og klar for lakking. PÅ LAKKERTE NEGLER ELLER NEGLER DEKKET MED KUNSTIG MATERIALE – Påfør NAIL FOOD® under den frie kanten av neglen og på neglebåndet. Den naturlige neglen suger til seg oljen, som trenger inn og jobber i dybden. Masser inn ved å gni negleflatene mot hverandre. Frokost, lunsj og middag for neglene dine.
Volum:
10 ml
Farge:
Gjennomsiktig
EAN:
7350005950019

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331