Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
The Mighty Fluffy Shave gel 100 ml

The Mighty Fluffy Shave gel 100 ml

Recipe For Men

En skummende barbergel som lar høvelen gli friksjonsfritt og myker opp skjeggstubben for en mer bekvem barbering.
79 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
The Mighty Fluffy Shave gel
p89723119
v89723120
Recipe For Men
NOK
79

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

En skummende barbergel som lar høvelen gli friksjonsfritt og myker opp skjeggstubben for en mer bekvem barbering. Inneholder pleiende ekstrakt fra havre som gjenfukter og virker mykgjørende samt naturlig pantenol som har en beroligende effekt og motvirker irritasjon.
Sørg for at ansiktet er nyvasket med varmt vann og fortsatt fuktig. Appliser gel over området som ska barberes. Barber som vanlig.
Ingredients: Aqua, Palmitic Acid, Triethanolamine, Isopentane, Oleth-20, Glycereth-26, Paraffinum Liquidum, Isobutane, Hydroxyethylcellulose, Glycerin, Stearic Acid, PEG-14M, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Panthenol, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Citric Acid, Parfum
Volum:100 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331