Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Shower Fresh EdP 60 ml
Shower Fresh EdP 60 ml

Shower Fresh EdP 60 ml

Clean

Denne friske CLEAN-duften har en toppnote av sitron, lime, mandarin og appelsin. Hjertenoten er svakt blomstrete med et hint av sødme fra liljekonvall, appelsinblomst og sjasmin.
655 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Marit | 24-02-2018
Herlig, frisk og lett duft! Elsker den! Har brukt dusjsåpen i evigheter men finner ikke den tilsalgs lenger..
Tove | 24-02-2016
En av de mest oppkvikkende parfymene jeg eier. Denne gir en liten piff. Den er fresh, ren og gir dagen et løft, rett og slett. Man dufter nydusjet med denne, -sikkert årsaken til at den gir den oppløftende følelsen :)
Lindis | 21-02-2016
Nydelig, frisk duft som har vært min favoritt i flere år.

Mer Informasjon

Denne friske CLEAN-duften har en toppnote av sitron, lime, mandarin og appelsin. Hjertenoten er svakt blomstrete med et hint av sødme fra liljekonvall, appelsinblomst og sjasmin. Bunnoten er en lett akkord av musk og tre. Shower Fresh er en frisk og sexy duft som gir en nydusjet følelse fra soloppgang til solnedgang.
Alcohol Denat., Water (Aqua) Fragrance (Parfum), Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice (Aloe Barbadensis), Alpha-Isomethyl Ionone, Amyl Cinnamal, Benzyl Benzoate, Butylphenyl Methylpropional, Citral, Eugenol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool, Citronellol
Volum:60 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331