Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Woman Intense EdP 50 ml
Woman Intense EdP 50 ml
Woman Intense EdP 50 ml
Woman Intense EdP 50 ml
Woman Intense EdP 50 ml
Woman Intense EdP 50 ml
Woman Intense EdP 50 ml

Woman Intense EdP 50 ml

Ralph Lauren

Ralph Lauren Woman Intense Eau de Parfum är en spennende fusjon av varme, hvite blomster og fristende svart vanilje. Tuberose avslører sine mange fasetter av varme og blomstrende mykhet.
830 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Woman Intense EdP
p94003497
v94003499
Ralph Lauren
NOK
830

Omtaler

Veronica | 06-09-2019
Fantastisk nydelig duft. Tuberose med deilig vanilje i bakgrunnen. Den er dessverre kortlivet, forsvinner etter få minutter både på hud og klær. Kjempeleit!
May | 19-08-2019
Nydelig duft! Er veldig kresen på parfyme, men denne var virkelig nydelig, selv om det er helt andre duftnoter enn jeg vanligvis bruker. Deilig søt, samtidig frisk, og litt krydder!

Mer Informasjon

Ralph Lauren Woman Intense Eau de Parfum är en spennende fusjon av varme, hvite blomster og fristende svart vanilje. Tuberose avslører sine mange fasetter av varme og blomstrende mykhet. Jasmine sambac intensiverer hjertet av hvite blomster med en overdådig og sensuell tocuh, mens appelsinblomst tilfører duften en sprudlende friskhet. Rik sandeltre og delikat svart vanilje tilfører en varm og krydret følelse, og styrker den vanedannende sensualiteten av blomsternotene. Flasken er designet av Ralph Lauren og reflekterer den vakre nye intensiteten til duften med sin elegante, skinnende svarte lakkerte finish og luksuriøse hengslede topp. "Kvinnen som inspirerer meg uttrykker seg selv gjennom sin individualitet og personlige stil. Hun er ekte, en sann original. Hun leder som en kvinne." – Ralph Lauren
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331