Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

More of SUPER SALE: 30% på salgsprisen

Definicils Mascara 01 Black

Definicils Mascara 01 Black

Lancome

Lengde, separasjon og naturlig effekt. Det beste valget for en perfekt balanse mellom lengde og separasjon med en touch av volum. Oftalmologisk testet.
310 kr

Omtaler

Malin | 02-05-2018
Denne mascaraen gir mine korte, tynne og rette vipper et skikkelig løft! De får en fin bøy, lengde og separasjon, samt at man kan legge flere lag hvis man ønsker litt volum. Den gir ikke det "tørre preget" som mange andre rimeligere mascaraer, resultatet er helt klumpfritt. Smitter/drysser ikke, men er veldig lett å fjerne. Kan fint trene med denne uten å ende opp med pandaøyne. Jeg har tidligere hatt vippeextensions, både klassisk og volum - og denne mascaraen gir meg vipper som kan minne om "klassisk" vippeextensions. Etter min mening er dette en mascara som passer alle aldersgrupper.
Yvonne | 10-03-2018
Favorittmascara! Jeg har prøvd mange, men vender alltid tilbake til denne. Den separerer og gjør vippene lange.
Magdelena | 06-03-2018
En av mine favoritt mascaraer! Gir bra med lengde, og holder seg hele dagen uten at det flaker av eller sverter over på øyelokket

Mer Informasjon

Lengde, separasjon og naturlig effekt. Det beste valget for en perfekt balanse mellom lengde og separasjon med en touch av volum. Oftalmologisk testet.
Påfør fra rot til tupp. Før børsten i en sikksakkbevegelse for å fordele mascaraen og få separerte vipper.
AQUA/WATER - PARAFFIN- CERA ALBA/BEESWAX - ACACIA SENEGAL /ACACIA SENEGAL GUM -STEARIC ACID - CERA CARNAUBA / CARNAUBA WAX - PALMTIC ACID - TRIETHANOLAMNE - SIMETHICONE - SODIUM POLYMETHACRYLATE -HYDROXYETHYLCELLULOSE - PANTHENOLHYDROXYPROPYL CHITOSAN - PANTHENOL -POLYQUATERNUM-10 - IMIDAZOLIDINYL UREA -METHYLPARABEN - PROPYLPARABEN - BHT - MAY CONTAIN: CI 77007 /ULTRAMARINES -CI77492, CI77499, CI77491 / IRONE OXIDES
Volum:6 ml
Farge:Svart
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331